07,04,2014 marmaris cbr250 garip bir kaza

sabah marmaristen muğlaya derse gitmek için yola çıktığımda yolun kenarında bu manzarayla karşılaştım umarım arkadaşın hiç birşeyi yoktur ne olduğunu bilmiyorum .

DXXvY6.jpg

mll9M1.jpg

Ell1m8.jpg

jJJ7gn.jpg

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bakındım ama herhangi bir haber başlığı da bulamadım :(

:( ürkütücü bi tablo. en iyisi olsun diye alınan bir honda, eğer kullanıcı hatasından dolayı değilse Ahhhh Honda AHHHH

abi bu tekere kalkmış hızlımı inmiş amortisörler kesilmiş gibi öyle ...marmarıs tarafında oyle tekere kalkıp resım atan bu renk cbr vardı inş sahibinde bir şey yoktur

Fantezi yapmayın. Motor sağa yatmış, baya bir sürüklenmiş ve bariyerlerin demirlerine ön takım sıkışıp cortlamış.

Tekere kalkıp'ta ikiye ayrılma olayını... Sanmıyorum. Zor bir ihtimal ama sonuçta ihtimal.

Resimlere dikkatli bakarsanız zaten senaryo iyi kötü ortaya çıkıyor. Geçmiş olsun dileyelim arkadaşa.

Biz o gun denizliden iki motor marmarise gidiyorduk ben gormedim daha once kaldirmis olmalu umarim.kaza yapan arkadas iyidir

Arkadaşa geçmiş olsun. Marmaris te ikamet ediyorum aynı motor ve ayni renk bendeki de dedim bi an ... neyse umarım bişeyi yoktur

Alllaaah yol kenarına bakarmısın kan gölü olmuş acaba artıcılımı yapıldı kaza .. Bir kişiden o kadar kan aktıysa sonu hayır değildir o işin

Silindir amortisörleri ayrılmış hemde kırılmadan kendileri bile anlayamamış çünkü döküm onlar ?!!,gövdeye bağlayan millerde yok ortada?!! En az 150 km/h hız olmalı tereddütdüz darbe...Allah (c.c.) cümlemizi korusun.Önce bariyerlere sonra kırık ön millerle dansak bir şekilde su tahliyesinde sürterek duruş.Arkadaşa Allah (c.c.) şifa versin motorun altı kan...

Son düzenleme:
barıyerlerden nefret edıyorum kaza yapan arkadasımız ınsallah en ucuz sekılde kurtulur bu ısten ayrıca bu konuyu acan ozellıkle fotograf ceken arkadasımızı da kutluyorum cunkı belkı bu ılerde o motorcuya delıl olacak arkadaslar musaıt olursanız gordumuz her kazayı fotograflayıp sıteye atalım cunkı hep haksız cıkıyoruz kazalarda lutfen motosıkletlerımızı barıyerlerden uzak tutalım allah yardımcısı
olsun o arkadasın

facebookta gördüm kaza geceden olmuş kazayı yapan arkadaş yaşıyormuş ciddi birşeyi yokmuş ama detayları yazmamışlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar