06 ul 875 2006 Kawasaki ZX-6R Yeşil motorumuz çalındı...

Geçmiş olsun. Olay tam olarak nasıl oldu ? Nedeme sürüşümü yapmak istediler ?

motor ayvalıktaydı görmek istedikleri için izmire getirdik o arada şahıs motoru denemek istedi bizde arabayla takip ediyorduk sonra kayboldu gitti izmir civarında yeşi motor gören arkdaşlar bi zahmet plakasına bakın insallah bulunur :SS

bu olay yakın arkadaşımın başına geldi..Üsküdar Harem de bi turlayım diyor gidiş o gidiş...olay hırsızlık olarak karşılık bulmuyormuş adli olarak...emniyeti suistimal oluyormuş...yakalanan adam bulundu ve anında serbest bırakıldı...eleman 2 motoru bu şekilde çaldı..Ankarada bulduk makinaları...yine hırsızlık işlemi uygulanmadı...bunların Allahı kitabı yok ben söyleyim size...

abi sen yine bulmuşsun en azından biz bulsak ceza almasada olur biz yıne kıstırırız onu bi köşede ah bi bulsakk

Böyle şerefsizleri sallandıracan, kardeş siz şehir dışı ufak ücra sanayilere göz atın, parçalama yoluna giderler (kanunsuz bir işte kullanmayacaklarsa)

AH bi bulsak diyorsun dostum, hala net başındasın. Benim motorumu çalıcak şerefsizler ben uyuyamam, sokak sokak ararım... Bu işlerin döndüğü yerleri araştır öncelikle. İzmirli arkadaşlara sorup, bilgi almaya çalışacağım onlardan.

Oha allah belalarını versin.

Bu taraflarda görürsek kıstırır bi güzel döveriz hocam. Aklımda.

abı arkadaşlar fılan heryerde daha dunden berı karakoldayız bırazdan yıne gıtcek bizimkiler bakalım bişey cıkcakmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

çok saol üstad inşallah ...

ağa, işi kendin çözeceksin.. Polisi, emniyeti böyle küçük işlerle(!) meşgul etmeyeceksin.

Geçmiş olsun,
Çıkma parçalara rağbet ederse millet bunların sonu da gelmez haliyle.
Ancak artık tüm forumlarda kimseye emanet etmeyin çalıyorlar diye uyarı üzerine uyarı yazıları yazılıyor.
kötü olan böyle acı tecrübeyle öğrenmiş olmanız.
İllaki deneyecekse sizle binsin veya kaçamayacağı okul bahçesi otopark vs yerde vermek lazım.

aslında deneme sürüşü olmasa daha iyi olur dicemde çoğu kişi deneme sürüşü istiyor kapalı alanda denicek yada denetirseniz .geçmiş olsun.

walla siz siz olun denemeye vermeyın ehliyetini kimliğini filan alın yada

Geçmiş olsun..

Bence bu hain, ilan verdiğiniz sitede ki açıklama kısmını okumuş ve " ben bunu yerim" intibası uyandırdığı için işi gayet kolay olmuştur.

::139::

Geçmiş olsun..

Bence bu hain, ilan verdiğiniz sitede ki açıklama kısmını okumuş ve " ben bunu yerim" intibası uyandırdığı için işi gayet kolay olmuştur.

::139::

o da bi ihtimal ama baya kişinin başına glmış bu olay bakalm araştırmaya devam...

selamunaleyküm tekrardan bugun torbalı emnıyetten telefon geldı motor bulunmuş izmire gidiyoruz almak için durum hakkında şimdilik bilgimiz yok insallah saglamdır motor

Kendi motorumu bulsam bukadar sevinmezdim emin olun . Ben rahatladım sizin adınıza. Geçmiş olsun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar