06/06/2007 Manisa MT Toplantisi

arkadaslar valahi gövec cok güzelmiş yengenin elerine saglık harikaydı ilk defa yedim doyamadım valahi gürkay abi kaçırdın göveci olsun sana bitane yakalarız bir kuzu :rendeer::queen:

anaaaaaammmmm o ne yawwwww. uleyn var ya var ya neyse. afiyet bal şeker olsun. allah muhabbetinizi arttırsın güveçler, pancar turşularıi yoğurtlar ateş EFEler yarasın

fotolar süper yine arkadaşlarrr
toplantııı 9du bittti
erken bitse gelecektimmm
artık gürkayla bana ayarlarsınız bi tavşan güveç:mrgreen:

anaaaaaammmmm o ne yawwwww. uleyn var ya var ya neyse. afiyet bal şeker olsun. allah muhabbetinizi arttırsın güveçler, pancar turşularıi yoğurtlar ateş EFEler yarasın

murat'ım WALLACE'm abi o kadar da dedik gel diye ama nasip değilmiş.sen başka yerlerde başka şeyler yapındıyordun kuşlar söyledi salla.

hem önemli şeyler konuşulup karara bağlandı MANİSA-MT için hayırlısını yapmaya çalışıyoruz.

MANİSA-MT'nin aile ortamında ve formatında devam etmesi adına TÜM üyelerimiz gelen gelmeyen,gelemeyen TÜM üyelerimiz bilgisi dahilinde karara bağlandı (sadece yemek yenmedi yani :) )

MANİSA-MT'nin tüm üye arkadaşlarım motosiklet kültürüne ve bizim ortak benimsediğimiz ahlak değerlerine paralel bi grup büyümesi hedefini hemfikir olarak kabul ettik, buradan tüm camiaya ve misafir olarak bizi ve sitemizi takip eden motosiklet dostlarına duyururuz.:rendeer: :bounce:

abimin ve yengemin ellerine kollarına sağlık,keselerine bereket,allah ne muratları varsa versin,,öyle bir yemişimki bugün ağzıma lokma koymadım vallaha...herşey için sonsuz teşekkürler...

canım abim morningstar,,seninde kesene bereket,,getirdiğin "SÜTLER" için..gerçi ben araba kullanacağım için içemedim ama.....

feryaattttttttt,,sanada sabrın ve eksik kalan(yağ,tuz,gazete vs..)malzemeleri durmadan gidip gelip temin etmenden dolayı çok çok teşekkürler...

her zeytinlide olay ferhatın başına patlıyor zaten

yok peçete yok tuz aa bide patates olsada gömsekk:mrgreen:

murat'ım WALLACE'm abi o kadar da dedik gel diye ama nasip değilmiş.sen başka yerlerde başka şeyler yapındıyordun kuşlar söyledi salla.

hem önemli şeyler konuşulup karara bağlandı MANİSA-MT için hayırlısını yapmaya çalışıyoruz.

MANİSA-MT'nin aile ortamında ve formatında devam etmesi adına TÜM üyelerimiz gelen gelmeyen,gelemeyen TÜM üyelerimiz bilgisi dahilinde karara bağlandı (sadece yemek yenmedi yani :) )

MANİSA-MT'nin tüm üye arkadaşlarım motosiklet kültürüne ve bizim ortak benimsediğimiz ahlak değerlerine paralel bi grup büyümesi hedefini hemfikir olarak kabul ettik, buradan tüm camiaya ve misafir olarak bizi ve sitemizi takip eden motosiklet dostlarına duyururuz.:rendeer: :bounce:

kardeşim valla sünetteydik nasip olmadı.

MANİSA MT olarak aldığınız ya da alacağınız kararlar inşallah hayırlı olur. Grubumuzu daha da iyiye götürmek için ne yapılması gerekiyorsa bizde desteğimizi hiç tereddütsüz desteğimizi veririz.
sevgilerle

ben yokum diye herkez halinden memnun:silent:.herkezin suratı gülüyo tabi karnıda doydu :)olmazsa ben bundan sonra toplantılara katılmayayım:pale:

Moderatör (forrap)
Fotoğraflara baktım da gerçekten güzel bir akşam olmuşa benziyor:)

Alınan kararların Manisa MT nin hayrına olmasını diliyorum,gurup olarak verdiğiniz kararların destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim.

Manisa MT ye saygılar sevgiler:)Bu akşam görüşmek üzere...

toplantı cok guseldi ya azda olsa kalabildik orada, yolda telef olduk ama değerdi..inceden de yagmur yedik :p
bu arada govec guseldi bi dahakine kemiksiz olursa sevinirim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar