06/06/2007 Manisa MT Toplantisi

TARİH: 06/06/2007 çarşamba
SAAT : 19:00
YER : AKHİSAR (ZEYTİNLİOVA GÖLET CAFE)

Evet arkadaşlar gölete karşı ışık cümbüşü karşımızda, kamelya altında şöyle açık havada bi toplantı organize edelim dedik...

ORADA BULUŞMAK GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...:cat:

katılım listesi ;

mecit

madbikermert ve mete

morningstar

serra45

favorii

mototalha

linkinpark

inal45

lodos

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Hadi bakalım,size iyi buluşmalar:)Taktik alışverişi yapacaksınız,biliyorum...
Maç yaklaşıyor:)

aynen kardeşim forrapım...

3-5-2 mi yoksa 4-4-2 mi yoksa 10-20-30 mu şekilnde dizileceğiz halı saha maçında onun taktik çalışması olacak kardeşim :cherry:
buyur gel diyeceğim ama gizlilik derecesi çok yüksek bi toplantı :queen:

Serkan abi sınavlarımız olmasa gizlilik falan kovsanız da gelirdik... de müsait değiliz.hehehe şaka şaka Manisa Mt İzmirMt mi kaldı.Artık kim Manisadan kim İzmirden karıştırır olduk.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
MiAzNmİiSrA

Bu gittiğiniz yere gelmek istiyoruz(köfte de yiyelim),ona göre,insana can gelir orda e hadi size kolay gele :bounce::bounce::mrgreen::mrgreen:

arkadaslar merhaba ben geldim çeşme gezisi harika olmus artik adalant kusaadasına da bigezi yaparız gerçi ben bu pazar gidiom ama sizsiz tadı çıkmaz artık toplantıda görüsmek dileyiyle bayssssssss:cherry:

iyi oldu bu toplantı serkan abi..

saat biraz erken ama yetişmeye çalışırım..

yemek yiyeyimmi?? Açmı geleyim??

aç gel tavsan var mecit abiiiiiiiiiiiiiiiiii severmisin
hadi biz yeme gidioz:queen:

toplantıdan başka her şey konuşuluyo topiğe bak yaaaa :queen:

ya ben yerim o gizli toplantıyı tavşan da varmış kesin mangal da vardır zaten yeri görmüşlüğüm var şahane, çayı da güzel. ayarlarsam gelirim yemeye içmeye taktiği de bozmaya

ya ben yerim o gizli toplantıyı tavşan da varmış kesin mangal da vardır zaten yeri görmüşlüğüm var şahane, çayı da güzel. ayarlarsam gelirim yemeye içmeye taktiği de bozmaya

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR KARDEŞ YANLIZ TAKTİKLERİMİZİ BOZMA PLAN BOZMA YOKSA::karma::::exclaim:::whip::::pokey::::winkwink::xs26::::xicon_ev::melek02:ANLADIN SEN ONU

wallace(murat'ım) kardeşim ne demek tabiki bekleriz başımız üzerine bekleriz tabiki,bakmayın siz gürkay'a korurum ben sizi ondan :queen:

tamam tamam gelirsem otururum efendi gibi bir kenarda, siz bana tavşan güvecine ekmek banar verirsiniz onu yerim vermezseniz ağzımın suyu aka aka size bakarım diyecem de bünye kaldırmaz.

senin yerin bizim yanımız anladın cankardeşim :bounce:
tüm diğer dostlarımız gibi :)

yahu saat çoook erken
benim o akşam bi de veli toplantım var gelmeye çalışıcammm
ama zor gözüküyorr
siz benim tavşanları ayırtın
manisaya dönen bi vatandaş bırakıverir hakkıma düşeniii:mrgreen:

oooo bune ya w bütün aksilikler bizi buluyo farketmez bizde yeriz nabalım::159::::cheeeeer::sefereee::stretche:queen:

SERKAN ABİ BENİ KESİNLİKLE EKLE SINAVDAN ÇIKINCA KEMALLE İŞALLAH ORDAYIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ:cat:

Bu Ne Yaaaa,,mİllet TopİĞİ GÖrmedİ Galİba Serkan Abİ..yazan Eden Yok..

hadı hadı manısaa ben gelıcem bakk sınavdan cıktıgım gıbı ordayımm allah nasıp edersee yemektee tavsan var :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar