İş adamı: Alo
Acun: Alo
İş adamı: 250 MİLYON TL bağış yapıyorum
Acun: Seni severim bilirsin, 300 e yuvarlasak ?
İş adamı: eeeee.. şey. (Error) Tamam.
Acun: Tşkkrler aaabim
Bağışımız bile pazarlık usülü. İnanılmaz.
O değil de bu olayların ateşi dindikten sonra kalleş Fetö taktikleriyle umarım Haluk levent ve Ahbap Derneği'ni terörist ilan etmezler.
Henüz terörist ilan etmediler ama günlerdir adamı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Ahlak kavramının "a"sı bile yok bu insanlarda.
20 sene önce Türkiye'de her zengin adamla yatmış olan manken eskisi bile Haluk Levent'e sövmüş, saymış bugün.
Henüz terörist ilan etmediler ama günlerdir adamı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Ahlak kavramının "a"sı bile yok bu insanlarda.
20 sene önce Türkiye'de her zengin adamla yatmış olan manken eskisi bile Haluk Levent'e sövmüş, saymış bugün.
Kimmiş bu nereden takip ediyorsunuz.Bizim gibi ihtiyarlar için kaynakta koysanız yaaa.
Dun bagis kampanyasi yapilirken sessiz sedasiz Reisimiz Cengiz holdinge aliminyum fabrikasi desteklerini onaylamis. Cengiz keyifliydi baya. Koymaya devam yani.
Kimmiş bu nereden takip ediyorsunuz.Bizim gibi ihtiyarlar için kaynakta koysanız yaaa.
Sadaka toplumu yarattılar, devam ettiriyorlar.
Kimse de demiyor bizim hayalni kuramayacağımız paraları kimileri nasıl bağış diye verebilecek kadar zengin olabiliyor, bu eşitsizlik nereden geliyor?
Kimse demesin adam çalışmış kazanmış diye fena söverim.
Dağına göre kar diye bir laf var ya.
Kimine makarna, kömür; kimine de ihale, teşvik, vergi iadesi, vergi affı, bilmem kaç yıllığına arazi tahsisi, milletin a..... koyma fırsatı falan filan!
Hayin Yamaha!Bizim insanimizda bu maymun gibi. Dolayli hirsizligi anlamiyor. Cebinden 50 TL sini calan tirnakciyi sokakta linç ediyor ama; hayatini, cocuklarinin gelecegini calan baş hirsizin yaptigi seyi idrak edemiyor.
...
Cok ilginctir ki; dolayli hirsizlik mesrulasiyor ve halk tarafindan da bu sistem kullaniliyor.
Bakiyorsun adam 5 vakit namazinda, dini vecibelerinin yani sira iyi bir insan. Kimsenin hakkina girmiyor calmiyor cirpmiyor. Gurulaniyor.
Ama bu hirsizligi adam direk hirsizlik olaral algiliyor. Yolda para bulsa gidiyor polise teslim ediyor.
Ama bina yaparken malzemeden caliyor, plana uymayip otoparl yerine daire yapip haksiz kazanc sagliyor. Hile yapiyor hurda yapiyor. Dolayli olarak caliyor. insan hayatini caliyor. Hem hirsiz hem katil.
...
2 gün önce iş yerinde bir usta her türlü eleştiri yapıyor ama muhabbetin sonunda yine "reis olmazsa ülke için büyük sorun olur" diyor ve bende
"2018 de imar affı çıkarıp çürük binaları bile kayıtlı bina haline getirmişler ve o insanlar depremde öldüler ve çürük binaları yapan müteahhitler de biat edenlerden olduğu için pek denetlenmediler" dedim ve savunması da şaşırtmadı,
"o mevkiye gelsek bizde etrafımızı zengin ederiz, bizde para cukkalarız" diyor reisçi usta...
yani gerçekten dediğiniz gibi tayyibi destekleyenler kötü insanlar, ve yönetime geldiğinde gerçekten aynı tayyip gibi tüm yolsuzlukları yapacak tipte insanlar... bunların başı ezilmedikçe ve bunlara imkan verilmeye devam ettikçe gidişatımızın iyi olmayacağı ortada. bunlar suç potansiyeli olan insanlar ve bunlara karşı konuşmaktan fazlası gerekiyor.
ben mesela uzun süredir akp li kişiler ile iş yapmamaya çalışıyorum ve çevremdekilerle de tartışmalarım sert oluyor, başka ne yapılabilir bilemiyorum.
not: ama o ustayı orada hiç kimse desteklemedi ve herkes onun yanlış düşündüğünü söyledi, yani 20 kişinin yemek yediği yemekhanede sadece 1 kişinin tayyipçi olması da artık tayyibin desteklenmediğini gösteriyor, bunların artık bir avuç insan destekliyor gibi... akp den kurtulacağız diye de kk nin seçilmesini istemiyorum ben. kusura bakmayın şimdi kızanlar olacak ama Türkiyenin doğu ve batı arasında dengede durması lazımken kk taraf olmayı seçiyor, sadece bu yüzden bile oy verilmemesi gerek bence.