En basta canim Ummet abime, hanedan12, gkn, kaya34, deli mavili, dcr, emin arikoglu ve ozellikle Metin kardesime cok tesekkurler![]()
dalyan abi bende sana ve katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim :rendeer:
En basta canim Ummet abime, hanedan12, gkn, kaya34, deli mavili, dcr, emin arikoglu ve ozellikle Metin kardesime cok tesekkurler![]()
sen daha küçüksün senden lahmacuncu olmazbende lahmacuncuyum hani benim resimlerim :queen:
abi kafasına kask takıp kamufle olmaya çalışan kişi kaya deilll
emünn emünn
bizim lahmacuncu emünn:cherry:
peki alttaki resimlerdeki kim? ondan hiç bahsetmiyosun niye acaba :mrgreen:
Metin Üstadımıza Ayrıca teşekkür ederiz...
Hem Öyle lahmacuncu pozlarla olmaz ...
bikini de giymek lazım![]()
Metin Üstadımıza Ayrıca teşekkür ederiz...
Hem Öyle lahmacuncu pozlarla olmaz ...
bikini de giymek lazım![]()
tmm yaza doğru en son moda bikinilere bi göz atak :mrgreen:ne bülüüm olm, o biizm pideci deilmi, nerden karışmış lahmacuncuların arasında
emün o makinayla teker yapsın, ben bikini giyerim:queen:
ümmet abicim çagırdı bastım gittim abicim sagol güzel bir gündü arkadaşlarlada tanıştık hepinize teşekkürler arkadaşlar
Gökhancım o ne hal yaaa
hhehehehehe emin gene kurtarmış:mrgreen:
GKN birader utanmıyonmu elalemin motorlarıyla benim ayağına foto çekilmeye...hö..![]()
elalem ?
o da kimküne ?
Güzel keyifli bir gündü. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar. Keşke biraz daha tavla biliyor olsaydınız daha güzel olurdu ama neyse artıkın, yapıcak bişi yok.
Güzel keyifli bir gündü. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar. Keşke biraz daha tavla biliyor olsaydınız daha güzel olurdu ama neyse artıkın, yapıcak bişi yok.