06.01.2008 sefaköy hacıseyitte kahvaltı

D C R şirinevlerden sefaköye binersin halkalı cad .halk bankası önünde inersin hemen altında sinbo ve minton fb var bibakmışın ümmet abin karşında açık adres.halkalı cad.no 187 adreste sizi bekliyor olcam.gecikmeyin.

tmm ümmet abi inşallah ordayım :cat: benide yaz :)

Adres yani yol haritası da hazır ...

adszdj5.jpg

kolay gelsin...

açıklamalı adres var haritada....

Ümmet abiyi İstanbullu motosiklet binicileri yalnız bırakmaz :rendeer: sitenin geyiklerini bilemem tabi, çünkü site tam bir çöplüğe döndü

Talebini yönetime iletiriz.. Siteden memnun olmadığın için senin için bi güzellik düşünürler artık :farao::farao::farao::farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kahvaltı çok güzekli gelen arkadaşlar çok keyüf aldılar ayaklarıa sağlık sohbetimiz baya keyifliydi sözü daha fazla uzatmadan işte resimler.

kahvaltı ekibi olduğu gibi tophaneye gidiyoruz vakti zamanı olan buyursun muhabbet orda devam edecek

Son düzenleme:
walla karnımda aç zaten canım nasıl çekti :D Ümmet abim resimlerde çok bugün çok yakışıklısın damat traşı felan da olmuşsun akşam ayrı bi buluşma mı war :D :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
walla karnımda aç zaten canım nasıl çekti :D Ümmet abim resimlerde çok bugün çok yakışıklısın damat traşı felan da olmuşsun akşam ayrı bi buluşma mı war :D :rendeer:
yok bi buluşma falan klasik değişiklik bunlar herzaman yaptığımız şeyler yani.o buluşmalar sizlere özel.:cat:

Of of of o ne sofra ole masallah az yemıssınız az daha yeseydınız :D ... ummet abı resımler ııcn thankyou

ben gelecektim aslında ama calıstığım için gelemedim ümmet abi kusura bakma

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kahvaltıdan sonra dağılmadık doğru tophaneye gittik sohbet ordada koyuydu

nereye gidersek mt sceterini yapıştırırız arkadaş eline sağlık haluk kardeş

yeni arkadaşımız metinde bmw 1200 ile aramızdaydı günboyu sıkı bir tavlacı pınara zorlu bir rakip tulumları sipariş verelim

emin gözünü parmağıyla açıp dikkatlice kaya ile nereye bakıyorlar öyle dikkatli dikkatli anlayamadık

öymen kardeşimde geldi tophaneye kız arkadaşı tuğba ile birlikte ayaklarına sağlık

değerli kardeşim aykutta geldi tophaneye ayaklarına sağlık neşe kattı çok tatlı sohbetleriyle bize sağol aykut.

gökhanın yeni motoru nasıl beğendinizmi

Son düzenleme:
Arkadaşlar gerçekten güzel bir gundu,herkese tesekkur ederım.Ayrıca bugun Metin lede tanıştım,tanıstıgıma cok memnun oldumm.. benı tavlada 5-2 yendı,kutlarımm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar