06.01.2008 sefaköy hacıseyitte kahvaltı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
epeydir toplaşmıyoruz pazargünü hava musait olursa hacıseyitte birlikte kahvaltı yapalım.yer sefaköyde mekanın resimleri altta temiz ve güvenilir mekan olan hacıseyit pastaneler zincirinin sefaköy halkası temiz ve güleryüzlü personeli 40 çeşit açıkbüfe kahvaltı ve limitsiz çay 8 ytl olup kahvaltı bitiminde kahve ve meşrubat vs.. ekstradır bilgilerinize.hadibakalım şimdi elleri görelim kimler gelir bu davete anadolu yakasını bilmem ama butaraftan katılım olur inş.

toplanma yeri:halkalı cad.halk bankası yanı sinbo ve minton binası (mekana burdan birlikte gideceğiz)hemen bi arka sokakta
adres:halkalı cad.no:187 SEFAKÖY
e5 üzerinden küçükçekmeceye giderken avcılar sapağından önceki sapaktan sefaköy sapağına girilcek mekan merkezde buluşma saati 08:30 da başlıyor.
daha dtaylı bilgi için

tel:05427624303

katılım listesi:
1.ümmet perkitan
2.ufuk tüzün
3.dalyan
4.barboros
5.Juba
6.hanedan12
7.öymen
8.deli mavili
9.tunoka
10.GKN
11.emin
12.DCR
13.kaya34

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah'dan bir mani olmazsa

Eyong + 1,5

(Mekan gözüme ufak geldi yanlız, izdiham olmasın :p)

Ümmet abı helal olsun yıne patlatmışsın bı mek@n :) Galıba cok gıdmısın oraya:)...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Wallace ı ve çayağacını alıp geliyorum.....:queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abı helal olsun yıne patlatmışsın bı mek@n :) Galıba cok gıdmısın oraya:)...

evet kardeşim sabahları orda yaparım kahvaltımı

Allah'dan bir mani olmazsa

Eyong + 1,5

(Mekan gözüme ufak geldi yanlız, izdiham olmasın :p)

olcay mekan iki katlı ogün üstkat yalnız bize tahsis edilcek otopark ve kablosuz internet bağlantı sorunu yok,keyifli bir kahvaltı olcak.

Son düzenleme:
pazar gününe denk geliyor genel olarak calıstığım gün bakalım ilk bulusmaya gelirim oraya bir keresinde ümmet abiyle gitmiştik güzel yer tavsiye edilir

abi ben eksik kalırmıyım yawww :p ama pazarr sabahı sınavım var 08:45 de kadıköyde ee sınav bitecek ben gelicem :( nasıl olacak bilmiyorumm yetişebilirmiyim kiii ? sabah saat kaçta bu kahvaltı

ümmet babacım şu yerin haritası nerde toplancağımız veeeeee saat olayını söylersen iyi olur saygılar

Bugün işbaşı yaptım, perşembe cuma izinliyim (seviyorum vodafonu :)) cmtesi tekrar mesai başlıyo.. Bu sebeple katılamayacağım sanırım.. Benim yerime de kahvaltı yapın arkidişler :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar yer ve zaman konusunda bilgileri güncelledim açık adresde yazdım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Nerde evin dibi lan 25 km yol var en az :)

mes

biz de gelelim mi Ümmet hocam? Bodrum'dan sevgiler:queen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar