- Konu Yazar
şansa bak...
geçen aklıma gelmişti bu topic. bu aralar hortlatıcaktım, noldu yeni çalışmalar diye...
yaptığınız olay bi hayli ayrıntılı anladığım kadarıyla. bence çok ilgi çekici bi proje, siz foto ekledikçe bakmaya devam edeceğim.
hadi kolay gelsin
600RR'dan sonra 2005 Yamaha R1' de çok şık duracaktır bence...
bu da yeni proje fikirleriniz arasında bulunsun![]()
öncelikle ilgin için teşekkürler,sonrasında da 2005 r1'le ilgili görüşüne aynen katılıyorum.bence çok özel bi makine o ve keşke modelleyebilsem ama daha önce bahsettiğim gibi sorun blueprint elde etmekte
sevgili Görkem önerilerin için teşekkürler.beğendiğin sahne benim de en çok içime sinen ama makinem o ayarda render'ı kaldırmıyo ne yazık ki.sanırım sonunda olan o olacak ve ben üşenmeden bi kaç partide o kalitede render alıp ps'le birleştiricem![]()
Bu gayet basarili olmus.
Beyaz motorda bozmussun denemeye devam...
Cok guzel calismalar bunlar.
bu pogramı kullanırken kaç mb lık bir ekran kartı ile çalıştın ekran kartı markası nedir.
ben de diz üstü alıcam ekran kartı nvida go 9500 olucak gt olup olmadını bilmiyorum http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=100645 buda kendisi sen iş gereği nasıl oldunu bilirsin az çok
tasarımlar çok süper olmuş bu motorları çizmek auto cad de 5 günü alır insanın 3d bilmiyorum daha kullanmadım
ve tubejh,makinemin ekran kartı 512 MB ASUS.core duo işlemci var üzerinde ve 2 GB da ram..kendin için düşündüğün makineye baktım.cad kullanımı için iyi.ama tavsiyem herşeyden önce laptop düşünceni gözden geçirmen;pek çok anlamda..sonrasında da eğer max kullanmayı düşünüyosan özellikle ram önemli (en az ekran kartın kadar) ve mümkünse core duo değil quadcore bi işlemci tercih et