05.04.2009 tarihinde 3.YIL'ın onuruna MT'ye özel ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ!!!!!

Abi hayırlı olsun büyük ihtimal gelemicem. Nice senlere allah yolunu açık etsin...

Son düzenleme:
neyse ben şimdik çıkıyorum anca giderim orda görüşürüz artıkın arkadaşlar.

Son düzenleme:
alır-alır...
:queen::queen::queen:

hazırlıklar devam ediyor.....

ben gelemicem ah şu istanbulda yaşamak varken bizimkiler neden dağın başında yaşıyolar bi anlasam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze selamlar abı valla kusura bakma herkez gelmıstır saten herkeze selam solersın motorum daha cıkamdıgı ıcın motor yok ilhanında ısı vardı oda yattı denız anasıyla gelıcektık ufak bı ısım cıktı ama dedemlerın orda senın ıs yerın motorun aldıgmda dedeme gelıcem ordanda sana ugrayacagım cıkofte yemeye bol bol konusuruz tekrar hayırlı olsun 3.senen daha nıce 3lere abım

ABİ ALLAH MEKANINI BOL BEREKETLI KAZANCLARLA NİCE SENELERE DEVAM ETTIRSIN BENDE ESNAFIM BU GÜN DUKKANIMDA DURMAM GEREKIYORDU SEZON DEĞİŞİKLİĞİ YAPIYORUM .EMİNİM GÜZEL VAKIT GECIRIRSINIZ. HERKEZE SELAMLAR HEPİNİZE AFIYET OLSUN ÇİĞ KÖFTEYIDE COK SEVERIM :rendeer::rendeer::rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ayberk'in çiğ köftesinide yedik. Alper'in köftesinden aşağı kalır yanı yok ikiside güzel :). Şu an Ayberk'in yerinde 10-15 MT üyesi var. Geliceğim deyip gelmeyenler varmış. Onlar için süre başladı, gereği yapılacakmış bilginize. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayberk'in çiğ köftesinide yedik. Alper'in köftesinden aşağı kalır yanı yok ikiside güzel :). Şu an Ayberk'in yerinde 10-15 MT üyesi var. Geliceğim deyip gelmeyenler varmış. Onlar için süre başladı, gereği yapılacakmış bilginize. :)

walla gelcem dııp gelmeyenlerın buyuk bı gerekcesı yoksa yandılar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar