Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motorize07 yine coşacak anlaşılan.İnşallah her şey yolunda gider ve katılırız.Duyduğum kadarı ile playmete ve saz arkadaşlarıda gelecekmiş.cümbüş hemde ne cümbüş.
arkadaşlar gelemeyeceğim demiştim ama, gelebilmem konusunda bir ışık doğdu. fakat benim ehliyet yok yaw bir sorun olurmu acaba. geziye gelemesem bile defterdarlık önünde sizinle tanışmaya gelecem.
Arkadaşlar Night Devil ve XeroX olarak bizde uzun zamandır böle bi gezi bekliyorduk. Tanışmak için çok güzel bir fırsat.Organize eden ark. teşekkürler.
güzel gezi olacak belli.Tüm antalyalı ve antalyalı olmayan arkadaşları bekliyoruz.motorize07 bir felsefedir,yaşama biçimidir,samimiyet ve sıcak ortam demektir.
güzel gezi olacak belli.Tüm antalyalı ve antalyalı olmayan arkadaşları bekliyoruz. motosiklet.net motorize07 Antalya gurubu,yaşama biçimidir,samimiyet ve sıcak ortam demektir.
ilk önce eve geldim heralde ehuehee gezi süperdi temiz bir yayla havasında bi orduya yetecek yemek bize anca yetti :cherry: bide motorun kapağı düşmeseydiale: