04.08.05 İstanbul Anadolu Yakası Buluşması nasıldı?

Buluşmadan memnun kaldınız mı?

• evet, harikaydı

Oy: 0 0.0%
  • evet ama daha iyi olabilirdi

• eh işte idare ederdi

• hayır ama yinede iyiydi

• hayır hiç memnun kalmadım

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşıldı arkadaşlar siz 5 er kişilik guruplar halinde toplanın bundan sonra. 20 kişi fazla gelmiş size .hepiniz dağılmışsınız yaa :cherry: 20 kişi nasıl olurda bir birini tanıyamaz :queen: olayı düğün salonu olayına cevirdiniz erkek tarafı-kız tarafı gibi :cherry: birilerinin elinizden tutupta bir birinizle tanıştırmak için tek tek aralarda dolaşması lazım galiba :cherry: 3 masayı birleştirmeyi düşünemedinizmi :queen:
tamam birdahaki toplantıda ben yapacağım o işi söz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron985, Benim Sağımda Yılmaz vardı buradaki nickini bilmiyorum. Ortaokuldan arkadaşım. Diğer yanımdaki gözlüklü fazer'inin üzerinden kaskını aşırdığımız arkadaş da Murat o buraya üye değil şirketten giremiyor e evine gitmeyip bende kaldığı için de internete giremiyor :D

Shadow-wt, Ben geldiğimde 3 masa birleşmişti sanırım 4 masa da biz ekledik. En son gelen Alestevardia ve Yılmaz geç geldi onlar için yanıma bir masa da çektim. Ama Yıllardır bu tip tplantılar düzenlerim I şeklinde bir masa kalabalık gruplar için hiç mantıklı değil U şeklinde bir oturma düzeni oluşturulursa çok daha iyi bir kaynaşma yaşanır.

derya bakalım nasıl poz vermıssın resımlerı merakla beklıyorum.gurzancım yarına ınsallah yetıstırırsın resımlerı.sana helal olsun.

kadirsoyyy, yaa ben yoldan gozumu hic ayiramadigim icin ve cok ciddiii motor kullandigim icin hepimiz gulucez heralde fotografta :mrgreen:

Bu arada yeni bir planimiz var saygideger anadolu yakasi grubumuz hikaye soyle baslar: (pembe dumanlar etrafi kaplasiiin)
Genc kiz/kurban motoruna atlayip sahil yoluna cikar...
yavascaaaa seyir halindeyken pusuya gizlenmis anadolu yakasi delikanlilari kizimizi arkadan takip etmektedir.
Kartalli adam (naapiyim genelde kartal kullaniyolar!) kiza yaklasir, laf atar hatta arabadan sarkip kizi tutmaya calisir(hergun oluyo! cok beklemiyceksiniz merak etmeyin :pr: )
Iste bizim yigit delikanlilarimiiiizzzzz Viiiinnn Viiinnnn 2sn ye sonra (racingciler icin sure 1 sn ye indirilebilri) bir halka cizmek suretiyle adamin etrafini sararlar ve arabayi yavaas yavass sokmeye baslarlar...
Adamla Yilmaz ilgilenecekmis :rendeer:

Nasil?? Plan tamam sadece uygulama kaliyor......

baron985' Alıntı:
ExPrEss, yaw sabah mavi bir jinlun gordum. kaskida seninkine benziyordu.sabah 7:45 sulari maltepe E-5 yan yoldan gectin mi bugun yoksa hayel gormeyemi basladim. :cherry: belkide bu kadar motorcu bunye ye fazla geldi, kaldiramadim :cherry:

sen gerçekten karıştırırmaya başladın ben o saatde mışıl mışıl uyuyodum :)

cihaz bakımdan cıkamadığı için geç geldik biz o sırada da gidiyodunuz. valla sohbetlerinizi bilemiyorum nasıldı ama çıkış görüntüsü sanırım 20 civarı motor gerçekten çok güzeldi.bide arkadaşların dediği gibi 1 saatlik bir zamanda kiminle ne kadar sohbet edilir ki.herkesin ismini söylemesi yarım saat tutar herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, Güzelim dünkü fantezimizi neden seninmiş gibi anlatıyorsun ki? Aşkolsun :p
Yılmaz adamla ilgilensin ben deni motorumun terkine atıp kaçırırım :p Nasılsa yılmaz bodrum'a gitti bişii diyemez heheh (ayrıca dese ne olur o da ayrı bir konu :D )

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, zincirleride unutmamak lazim :p . adami en sonunda bide ayaklarindan baglariz motora :cherry: . bi sahil turu :king: bak bakalim bi daha yapiyolar mi :pl: :pl:

sen gerçekten karıştırırmaya başladın ben o saatde mışıl mışıl uyuyodum
ExPrEss, abi noluyo yaaa.bi kus gordum sanki. ewet ewet o bir kus :sunny:

Tugushan cim ben birlikte yaptigimiz bu guzel plani sadece hayata gecirmek istemistim, yoksa tek basima imza atmaya niyetim yok merak etme :rendeer:
kacirirsin beni mavi atinla :cherry:
ama adamin yuzunu gormek istiyorum!! :pl:

olay duyurularda n çok pembe diziye döndü gezi yazıları derken fantazi yazıları okuyacağız anlaşılan. :cherry: konuşun siz nasılsa skull birazdan gelir buraya ( şaka bir yana milletede kötü örnek oluyoruz konu dışına çıktık galiba ? ) "ben değil tabiki siz". :cherry:

bende üzülüyorum ben geldiğim anda herkez yanımda geçip gitti kimseyle tanışamadım diye yahu birarada olanlar bile tanışamamışki :queen: :queen: :queen:

arkadaslar hay1rd1r bu gurultu ned1r ya herkes cat1r cat1r sohbete dalm1s hani kimse kimseyle tanisamamimisti.sohbeti b1rak fantazilere gecmisiniz :cherry: . ne oldu yar1nki bulusma ba1 tats1zl1klar c1km1s galiba . tabiiii bulusanlar hefesini ald1 yar1n ki olaya kimse bulasmiyor dimi :pale:

Ne fantezisi beee yardim istiyoruz! :pl:
Konuyu dagitmayalim! peki! kimse zaten burda muhabbet etmiyor, konulari dagitmiyor! sadece yararli bilgi veriyor bizde oyle yapalim!!

Arkadaslar sahil yolunda donuste bir cok cukur var sagda, o yuzden orta seritten gitmeye ozen gosterin....
Racingci arkadaslarimiz, kucuk hacimli motorlari da dusunerek yola oyle devam etsinler....
(yeterince yararli olmustur herlde :silent: )

Herkese iyi aksamlar!

ya bulusma diyorum kimseden cevap gelmio. hani bulusuyoduk. kus adas1nda bar1m1z var diodunuz.... :cherry: regi...

Buluşma güzeldi,tanışma faslı olmadı sadece o, bir daha ki sefere önce tanışma faslını yapalım.Bu arada kırmızı rr'ın resimleri nerde :cherry:

boy' Alıntı:
Gerçekten delikanlı kızmış, motoru da oldukça iyi kullanıyor :)
Seni geçen oydu demi, he he he :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gurzan, fotoğraflar ve çay için teşekkürler. bir dahaki sefere çaylar benden olsun :king:

alestevardiya, air brush işini konuşcaktım senle ama kısmet olmadı sadece merhabalaşabildik. ayrıca sürekli bir buluşma günü ve yeri belirlemek fikrini çok tuttum. :cat:

boy, yaka kartı (isim ve nickler) toplantı esnasında aklıma geldi. iyi fikir bir dahaya herkes evden hazırlasın getirsin.

shadow-vt, gözlerim seni aradı, nerdesin diye merak ettim. geçmiş olsun.

ayrıca katılımda bulunan herkese çok teşekkürler :rendeer:

ChatnoiR' Alıntı:
shadow-vt, gözlerim seni aradı, nerdesin diye merak ettim. geçmiş olsun.

ayrıca katılımda bulunan herkese çok teşekkürler :rendeer:
sağolasın arkadasım cok şükür halloldu meselem yırttık yani :cherry:
inşallah cok yakında yıne toplanırız .bu arada pazartesı gunu yolu anadolu yakasına düşenler mesaj bıraksın akşam görüşelim .sohbet ederız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar