'03 Yamaha R6'da devir kesici

Sevgili üstadlarım R6 hakkında bir sorum olacaktı da çok merak ettim cevaplarsanız minnettar kalacağım. 2003 model R6 larda devir kesici ayarlanıyormu? istediğimiz devirde tutabilirmiyiz devir kesiciyi ? sorumun cevabını merakla bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :rendeer:

Soruna cevap verebileceğim bir bilgim yok. Fakat ben Racing motosikletlerde devir kesici yok diye biliyorum Bilgisi olan varsa benide aydınlatırmısınız :silent:

1000RR da var aYe arkadaşımızın motoru 9.000'e ayarlı..

kimsenin bilgisi yokmu yaa bu konu hakkında?

Son düzenleme:
Lem Mert.. Olm sana ne zaman baksam başka bi motor istiyom diyon.. üye oldugunda shadow, sonra caponord, sonra transalp, şimdi de R6.. Mert biz daha çok genciz.. Önce adam gibi ufak cc bir motorla başlarsın.. Sonra büyütürsün.. Daha ilk motorumda R6 saçma degil mi sence de?

orası öyle de aslında haklısın durmadan motosiklet değiştiriyorum ama ne yapayım doyumsuzum galiba :mrgreen: shadow dan vazgeçmemin sebebi hem bütçemi sarsacak olması ve de ömrümü elimde bezle motosikletin yanında geçirmek istemiyor olmam :) caponord dan vazgeçmemin nedeni biraz ağır gelecek olması. transalp dan vazgeçmemin sebebi tipini hiç beğenmeyişim niye seçtin dersen başlangıcı bununla yaparım diye :) sonradan da devirkesici olayını öğrendim beni tehlikeye sokmayacak devire ayarlarsam herhangi bir problemin çıkmayacağını düşündüm

bu arada kimse bilmiyormu '03 Yamaha R6 da devir kesicinin ayarlanabilir olup olmadığını ?

Son düzenleme:
orası öyle de aslında haklısın durmadan motosiklet değiştiriyorum ama ne yapayım doyumsuzum galiba :mrgreen: shadow dan vazgeçmemin sebebi hem bütçemi sarsacak olması ve de ömrümü elimde bezle motosikletin yanında geçirmek istemiyor olmam :) caponord dan vazgeçmemin nedeni biraz ağır gelecek olması. transalp dan vazgeçmemin sebebi tipini hiç beğenmeyişim niye seçtin dersen başlangıcı bununla yaparım diye :) sonradan da devirkesici olayını öğrendim beni tehlikeye sokmayacak devire ayarlarsam herhangi bir problemin çıkmayacağını düşündüm

bu arada kimse bilmiyormu '03 Yamaha R6 da devir kesicinin ayarlanabilir olup olmadığını ?
kes istedigin kadar deviri 5000e ayarla istiyosan, son vitesde 5000devirde kac yapar o alet biliyomusun :D

Son düzenleme:
en fazla 100km yapar yapsa yapsa 5.000rpm nedir yaa zaten 123 beygiri 12.000 mi 13.000 devirde mi ne veriyo 5.000 devirdeyken süratli olacağını zannetmiyorum

hadi 100 km olmasada 130 en fazla

Son düzenleme:
Senin dediğin iş için özel sistemler var. Bunlardan avrupada satılıyor diye hatırlıyorum. Ama devir kesiciyi istediğin devre göre ayarlamak bana saçma geldi. Çünkü devir kesicinin görevi; motora daha fazla yük binmesini engellemek motoru korumaktır. 03 R6 tahminimce en az 15,000 devir çeviriyordur. Bunun üstüne motoru zorlamak ya da bu sınırda kullanmak zararlı olacaktır. Devir kesicinin görevide bu sınırı korumaktır.

Abicim neden böyle bir şeye kalkışıyorsun ki?eğer amacın süratli gitmemekse senin elinde o zaten,ama farklı bir konu varsa açıklaman senin yararına olacaktır,amaki sürat içinse motora yazık etme kendinede,:rendeer:

1000RR da var aYe arkadaşımızın motoru 9.000'e ayarlı..

kimsenin bilgisi yokmu yaa bu konu hakkında?

1000RR için 9000 rpm de devir kesme az değil mi sence_?o işte bir yanlışlık var gibi...14000-15000 rpm lik bir makina sonucta..ben kendi motorumu bile çoğu zaman nerdeyse 11000 rpm e dayıyorum...1000RR için 9000 rpm olamaz bence..:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Devir değilde gaz kesici derler ona....

Fabrikasyon takılan beyinlerde sabittir.... Sanırım fazerlerde km saatinin orda elektronik ayar düğmeleri var.... Motorun avansını falan ayarladıklarını biliyorum.... Ama gaz kesici ayarı varmı bilmiyorum....

Bence ayar olmaz....Olsa bile R6 için 5000 devir son vites gitmek işkence olur motora.... Motor uzun ömürlü olmaz....

İlla yavaş gideyim diyorsan arka dişliyi büyüt....:p Ön dişliyi küçült.....:p

Neden r6 alıyosun ki?..... Madem görüntüsü hoş o zaman hyo250gtr al...Hem ucuz hem yavaş hemde gösterişli....:cat:

alp abi aslında racing leri sesi yüzünden çok seviyorum. hyo nun sesi sinek gibi vızırdıyo :mrgreen: alınmasın hyocular ama öyle

hem alsam da 5.000 de sınırlamam tabii ki en fazla 9.000 civarı

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp abi aslında racing leri sesi yüzünden çok seviyorum. hyo nun sesi sinek gibi vızırdıyo :mrgreen: alınmasın hyocular ama öyle

hem alsam da 5.000 de sınırlamam tabii ki en fazla 9.000 civarı

O zaman şööle 5+1 müzik sistemi koy scootera.... sana yoshımura cd si benden....:queen::queen::queen:

bence düşük hız ve devirde r6 kullanmak r6 ya hakaretdir :cherry:en iyisi sen seçimini değiştir
:cat:

bencede alternatif çok mesela hyosung gt250r alabilirsin bence tipi güsel gösterişli duruyo tamam r6 yerini tutmas ama 250lik sonuçta

arkadaslar r6 devre kesiciye girmeden önce ısıgı yanması lagzım fakat yanmıyor nedeni sizce nedir ?? artı kontak acıldıgında test ısıgı yani red line ısıgı yanıyor

vallaha r6 ım olsa cevaplardım ama yok malesef ama ınsallah olucak bı gun o zaman cevap verebılırımde sanırım gec olur:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar