teşekkürler yusuf abi geldiğin için herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz:cat:
Konuyu okudum....Açıkçası benim tatil günüm.Gelmeyi çok istiyorum lakin.Bir süre şehir içi-şehir dışı dahil olmak üzere motosiklet kullanmam mümkün olmaya bilir.Durumuma bağlı olarak orada olmaya çalışacağım...Sabahın ilk ışıkları olmadan yola çıkarsam yetişirim gibime geliyor...Hayırlısı diyorum sadece.Ve bence biraz olsun bencillik yapıp kendinizi düşünerek bile orada olmanız gerektiğini anlarsınız.Bir gün bizim de başımıza gelmeyeceği ne malum.Orada Sarp Erdem'in ailesine destek olmalıyız.Yalnız olmadıklarını bilsinler.Gün geçtikten sora lanet olası motosiklet demesinler.Demek ki motosiklet hayatmış ki tanıyan tanımayan herkes gelmiş desinler.DAyanışmayı görsünler ve birazcık olsun acılarını dindirebilelim...Özellikle istanbul'da ikamet eden arkadasların kaçırmaması gerekir...
burak abi ben karşıyı hıc bılmıyorum burdan erdınc abı selam yada muharrem abı falan gıderse toplanıp edıp bende gelıcem ama tek olursam yolu bılmıyorumale: anadolu yakasından gelıp doncek olan warsa ben kesin ordayım
canım kardeşimmm dert ettiğin şeye bak haremden arabalı vapura bi n sirkeciden ben seni alcam saat konusunu daha sonra msn den konuşuruz yani karşıdan kimsenin gelmesi için beklemene gerek yokk ama gelen olursa takılırsın yani no problema:cat: