- Konu Yazar
normal bir rüya deildi benim için. bi mezarlıktayım. tahta bi masada bi genç kız sigara içiyor. uzaklara dalmış düşünceli.derken mezarlıktan içeri 100 150 erkek dişi aslan giriyor. ben 3 buçuk oluyorum.yiyecekler beni filan. ama yok yavru kediden farkları yok. kimi kokluyo kimininse umrunda değilim.uzaklaşıyorum koşarak bi eve sığınıyorum. evin içi insan dolu. herkes eğleniyor. sonra herkes gidiyor tek başıma kalıyorum. bir fil içeri giriyor. bi masanın altına saklanayım diyorum. hortumu beni buluyor ve beni kokluyor.ben yine 3 buçuk.fil bi anda kadın sesiyle konuşmaya başlıyor. o kadar deertli ki ondan hiç korkmuyorum. anlattaıkça anlatıyor.sonra bi başka yerdeyim. bira içiyorum. rahmetli babam uzaklardan yürüyerek bana doğru geliyor. ütüsüz pantalon giymezdi. bi pantalonu var jijet gibi. gömlek dersen o biçim fiyakalı.nabiyon diyo ban . hiç diyorum içiyorum. sen nerelerdesin diyorum.bak diyor sana ne getirdim. bi kağıtaa çerez birazda pişmaniye. al diyorum pişmaniyeleri ben sevmem pişmaniye. kan ter içinde uyandım. kim okuduysa nolur küfretmeyin iyi sohbetler. iyi yolculuklar.