aynen katılıyorumGayet güzel bir geziydi.
Bu arada Karboğazı ile ilgili yeni bir ayrıntı öğrendim.Karboğazı olarak bilinen Fransız askerlerinin esir alındığı yer Kuvayyi Milliye'nin olduğu yer değilmiş.Kuvayi Milliye parkının giriş kapısından girmek yerine sağa dönüp yaklaşık 10 km yol katettikten sonra üç tarafınız dik dağlarla çevrili bir alana ulaşıyorsunuz.Gerçek Karboğazı orasıymış.Bu arada size söylemeyi unuttum; Karboğazı denilen noktaya Cemil ile giderken o kadar yükseldik ki, bizimle aynı seviyede kar görmeye başladık.Cemil nete bağlandıktan sonra eminim bizim resimlerimizi de gönderecektir.
Geziden edindiğim deneyimleri ve çıkardığım dersleri ise şöyle sıralayabilirim.
1)Otobanda en sol şeritte 40 km hız ile yol almanın nasıl bir duygu olduğunu.Sertaçççççç duy sesimi.
2)Yolun sonu dağ olduğunda, gaza gelip ben bu dağa da tırmanırım denebileceğinin ama daha ilk dik eğimde aslında pek de mantıklı hareket etmediğinizin farkına varıp, dağa tırmanamayacağınızı anlamanız.
3)Katılımcı sayısının yüksek olduğu gurup gezilerinden korkmak gerektiğini.
4)Zor zamanda arkadaşlığın ne demek olduğunu.Sağol Hasan abi.
5)Emniyet şeridinde durduğunuzda, arkadan gelen araçların motorunuzu ve siz görmesi maksadıyla 10 dakika boyunca açık bırakılan farların aküyü hemen bitirebileceğini.
6)Patlak lastik onarma zımbırtısı olmadan yola çıkmamak gerektiğini.
7)GPS olmadan keşif gezisi yapmanın büyük bir hata olduğunu.
Nice nice kazasız, belasız gezmelere!
Cemil farkındaysan bugün ciddi ciddi off-road yaptık.
aynen katılıyorum
sana hiiiçç bişey demiyorummm haftaya görüşürüzz oo kalleşce gülümsemem sana bu arada :queen: :queen:
@onrbab Bizde seni çok özlemiştik geldiğin iyi oldu.
Pozantı yolu çok tehlikeli bir yol. Trafikten hızlı gitmekte fayda var. Özellikle kamyonlar ve tırlar korkunç sıkıştırıyor.
Hehe :mrgreen:Tequ' Alıntı:pazar günü öyle bi dinçtim ki yerimde duramıyordum..
ya artık bırakın kardeeeeeşim benimle uğraşmayı yaaaaaaa
volkan mümkünse resmimi geri istiyorum senden
Az bekleyin, ikinizi de resimlerinizi gönderiyorum.:mrgreen:ben de istiyorum resmimi volkan :queen: