03/07/2007 Kaza Yaptim..

Geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm, Sana birşey olmamış, önemli olan bu. :rendeer: :rendeer:

Abi çok üzüldüm geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

çok büyük geçmiş olsun. düşme anında refleksle bile olsa bilinçli davranmanız büyük ustalık.
Allah beterinden saklasın. ağrılarınızdan dolayı kendinizi fazla yormayın.
kırmızı makinanız ustadan çıktıktan sonra sizi 2 ay uslu uslu bekleyecektir.
eminim :bounce: iyi günler :rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun. bu arada yeri gelmişken söylemek istiyorum trafiğe kapalı uygun alanlarda mümkünse panik fren çalışmaları yapmakta çok fayda var. eğer panik fren konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz eğitmenlerden destek alın. ben benzeri bir kaç durumda ciddi panik frenlerle ciddi kazalardan kurtuldum.
neyse tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun,hasarsız denebilecek durumda atlatmışsın bu kazayı. öldürmeyen şey güçlendirir :)

çok gecmiş olsun kardeş verilmişsadakan varmış allah beterinden saklazın:cyclopsan

geçmiş olsun ve korumalar sayesinde bu kadar ucuz atlattığını unutmamak gerek ve benim gibi hala koruması olmayan arkadaşların bunları gördükçe biran evvel teçhizatı tamamlamamız gerek :S

çok geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış
motoruna da üzülmedim değil hani ama cana gelmesin

allah bi daha kaza bela vermesin dostum

Geçmiş olsun, 70-80 le düşmenin sadece acısını çekiyorsun bu minimum düzeyde etki olsa gerek. Full koruma şart

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, kırık çıkığının olmadığına inan çok sevindim...

Çok geçmiş olsun.Umarım ilk ve son kazan olur.Kazadan daha sonra çıkan adele ağrılarını başıma geldiği için çok iyi bilirim.

geçmiş olsun , sanırım motorunda koruma demiri veya takoz yok , grenaj bayağı zarar görmüş , neyse önemli olan cana bir şey olmaması...

abicim geçmiş olsun. allah beterinden saklamış. herkese kazasız sürüşler dilerim...

Çok geçmiş olsun.Yanlış hatırlamıyorsam bu 2. kaza'n.Neyse takma... motosiklet kökünden gitse ne olur, sen yaşadıkça, yaptırırsında,yenisinide alırsın...Tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar