03.06.2007 anma töreni ardından video (ön clip)

ibrahim mersin kardeşimi'zi ve tüm hayatını kaybedenleri anma merasimin'de beraber olduğumuz tüm kardeşlerimizin gönüllerine sağlık.
ben görüntüleri kendi yöntemlerimle sizlere aktarmaya calıştım! aslında görüntüler montaj'lanmamış ham ve benim aktarma problemi yaşadığım için bazı görüntüler'de hatalar var ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.
tüm hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhu şad olsun yerleri mekanları cennet olsun inşallah sesimizi tüm türkiye duyar ve sesimiz duyulur motosiklet'e motosiklet'ciye bakış açısı değişir ve trafikte farkediliriz sevgilerimle...
parça parça yollayacağım video'ları
http://www.youtube.com/watch?v=_fK5kDkwtLA
2.bölüm:http://www.youtube.com/watch?v=t6mew5Q9om0

Son düzenleme:
paylasim icin cok tesekkurler , aslinda bu tur seyler hep olmali ,sesimizi herkes duymali

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eline sağlık desperadost
gerçekten seni tanıdığım için çok mutluyum
::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:

edy

ogün eline sağlık, çok güzel ve anlamlı olmuş.
bizim aslında böyle bir motosiklet alıp, senin şarkıyıda açıp istanbulda gezmemiz gerek ki insan motorları farketsin. aslında insanlar motorları farkediyor ama önemsemiyormuş gibi geliyor.

jblmotorcycledt7.jpg

Nasıl bir organizasyon olduğunu tam bilmeyerek belirtmek isterimki güvenlik 0 mış yanlız.Grup sürüşü olmamış.Herkes kafasına göre takılmış.Aslında haber verildimi bilmiyorum ama tv lerede haber verilmeliydi.Daha organize olmalıydı.Düzenli bir grup sürüşü olmalıydı.Otobüsler minibüsler vızır vızır yolda.Sakın yanlış anlamayın sırf tenkid amaçlı söylemiyorum bunu;ama keşke bu uygulama çevre yolunda değilde Bağdat caddesinde yada sahil yolunda icap ediyorsa polisler eşliğinde ve haber kuruluşlarına bilgi verilerek yapılmalıydı.Ne olursa olsun katılan tüm arkadaşlarımı ve gösterdikleri emeğe saygı duyuyor ve kaybettiğimiz tüm arkadaşlarımızın ruhunu şad ediyorum.

Tüm katılanlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim, ehliyetim yetişseydi bende kaçırmaz orda olurdum, motor kullanıcılarına araçların dikkatini çekmek lazım. Yoksa daha çok canlar tehlikede...

yorum ve samimiyetiniz harika gene yaşlı gözler'le ve aslında üzerinde konuşulacak bakış açılarınız'la yorumlarınızı okuyorum.
herşeye rağmen bu adım bile bize biraz iğme kazandırsa ne mutlu sevgilerimle ayrı ayrı :rendeer:
2:bölümü yolladım daha 3 veya 4 bölüm daha var atabildiğimi atacağım siteye...

eline sağlık :cat: inşallah ses getirmiştir :rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
ellerine saglık ogun gercektende güzel olmuş ama insan izlerken kötu oluyor inşallah sesimizi duyarlar....

herkezin eline motoruna yüreğine sağlık arkadaşlar.aslında motorların üzerine bir fiyat yazılması lazımki o zaman çarpmaya korkarlar.....lar.bakıyolar nolcak diyolar bi değdiriyolar.al işte.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok buyuk bir acı için fonda cok güzel bir sarkı.karısık duygular.ellerine saglık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar