03-06-07 Pazar / Hayatini Kaybeden Motosiklet Tutkunlari icin Merterdeyiz

ibrahim'in anneciğine sabır diliyorum..

yiğitlik taslayan çok da olsa katılım azdı.. ölümlü dünya napalım..

Arkadaşlar, geleceğimi söylememe rağmen, bugün sizlerle olamadım ama aklım hep oradaydı. Umarım amacına bir nebze de olsa ulaşmıştır toplantı.

İbrahim MERSİN için toplandık...

6gvsmlz.jpg

505yy6c.jpg

5xer1hu.jpg

4qpun3s.jpg

6ce379h.jpg

6g0it6u.jpg

66wb23a.jpg

4u40tbd.jpg

67nkze8.jpg

4ut3i45.jpg

52fxv87.jpg

a11uu2.jpg

a14ej1.jpg

a15vq8.jpg

a19tk6.jpg

a18qg2.jpg

a17fd7.jpg

a16gr6.jpg

a20iy4.jpg

a21tq4.jpg

a22vm4.jpg

63d1178.jpg

4rafv5i.jpg

63d1178.jpg

6cie007.jpg

66mshvl.jpg

63wfouw.jpg

4znr86t.jpg

5xnleg0.jpg

63wdu89.jpg

537w56t.jpg

4yzgub6.jpg

6fffblx.jpg

54jyjdh.jpg

4t8pnpd.jpg

5yumj39.jpg

62nwlmd.jpg

6f6kqbb.jpg

5x969zq.jpg

4mx1nhz.jpg

4p51b10.jpg

4tgxzco.jpg

4u2zy36.jpg

66ytd1i.jpg

6b1xtmg.jpg

62zmczk.jpg

5ywmpz9.jpg

4ly654j.jpg

6gspkk5.jpg

Son düzenleme:
Resimler için teşekkür ederiz Gültekin.:cat:

Günlerdir bu başlığa bakıyorum. Geleceğini yazan pek çok arkadaşımız vardı. Başka sitelerde de aynı organizasyon hakkında bilgilendirme yapıldı ve katılımın yüksek olacağını düşünüyordum. Ama üzülerek gördüm ki katılım gerçekten beklediğimin çok altında. Acaba katılım bu karelerdekilerle sınırlı mı yoksa bu kalabalık gurubun küçük bir parçası mı :silent:

malesef, katılan herkeste aynı hayal kırıklığı var.
ben, bugün orada mahşeri kalabalık olacağını, yeri göğü inleteceğimizi düşünüyordum.
basın-medya çalışanları bile, o kalabalığın azımsanmayacak bir parçasıydılar.

fotograflarda ne görüyorsanız o.

ilave etmek istediğim bir konu daha var.

orada şahit oldum ki, ne olursa olsun asıl olan annelere oluyor.
hiç kimse anne kadar yanmıyor.
"ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" sözü, tüm hakikatiyle karşımızdaydı.

63wdu89.jpg

Son düzenleme:
Bugün katılımın yüksek olacağını düşünüyordum ama olmadı.
Allah hiçbir ana-babaya evlat acısı yaşatmasın...
Sitede ya da gazetelerde ölüm ilanlarını gördüğümüzde içimizden bir parça kopuyor, çok üzülüyoruz. Sevenlerinin yakınlarının acılarını paylaşmaya çalışıyoruz... İnşallah Allah bu acıları unutturacak yeni acılar vermez bizlere.
Herkese kazasız , keyifli sürüşler dilerim...

duygularımı iki kelimeyle anlatamam katılım az ama sinerji fazla idi yazacaklarım oılacak sadece gültekin'e sonsuz teşekkür'ler sen büyük sanatkarsın ellerine sağlık bugün yoğunluktan konuşamadık ama bol bol sohbet ve görüşmek üzere hande'cim sende özlettin kendini şu an eve geldim saat 3-13 yarın bol bol yazışmak üzere canım kardeşim ibrahime yeniden rahmet diliyorum ve tüm hayatını kaybedenlerin ruhu şad olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de çok az bir katılım oldu, koskoca istanbulda bu kadar insan mı toplandı sadece
bence biz kendimiz bile arkadaşlarımıza gerekli ilgiyi göstermiyoruz ki bekleyelim başkaları göstersin
bu başlıkta onlarca aramızdan ayrılmış arkadaşımız var, bu kadar mı düşünüyoruz onları?
:salut:
yarın öbürgün Allah korusun ben de aranızdan ayrılsam bu kadar mı hatırlanıcam acaba?
bence yazık oldu...

aynen katılıyorum size, hala katılımın bu kadar az olmasının hayretleri içerisindeyim.

Gelebilecek durumda olup da, 1-2 saatini ayırıp gelmemeyi tercih eden arkadaşları vicdanları ile başbaşa bırakıyorum. Trafikte sorun yaşayıpta forumlarda arkadaşlarımızın yakınmaları boşunadır.
Böyle bir birlik ve beraberlik günü boşa harcandı, çok yazık...

Evet arkadaşlar katılım çok azdı.:farao:
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.
Saygılar.

Super Moderator
arkadaşlar dün baya bi hayal kırıklığına uğradım açıkcası
çünkü diğer sitelerde de açılan bazı topicleri biliyordum ve katılımın 300-400 motor olmasını ve sesimizi duyuracağımızı sanıyordum
İbrahim kardeşimizin annesinin ve yakınlarının çığlıkları dışında pek sesimizi duyuramadık sanki
gültekin kardeşimin çektiği fotolar ne kadar olduğumuzu göstermiştir sanırım
ayrıca değinmek istediğim bişey var bence bu millet adam olmaz örnek olarak metehan abi ve grubunun yaşadıkları
ve dün akşam skull ve starsailordan merterden ayrıldıktan sora bakırköye evime doğru giderken incirli köprüsünün bitiminde hızımı azalttım ki çok hızlıda değildim
sağ tarafta kalabalık bi grubun içinden üstüme doğru bişi fırlatıldı ve sol omuzuma çarpıp depomun üstünde düştü
bu atılan nesne büyük bir erikdi arkadaşlar vizörüm açık olsa ve gözüme gelse ne olacaktı acaba bu memleketimin insanları hala bizi çekemiyorlar anlaşılan
dicek bişi bulamıyorum
Allah tüm hayatını yitiren arkadaşlarımızın günahlarını affetsin
ailelerine ve özelliklede annelerine sabırlar versin

Allah kimseye sevdiğinin ölümünü acı bir şekil de göstermesin.. Annesine ve yakınlarına sabır versin.. Korkunç üzgünüm...

Katılım cidden çok azdı:farao:
Artı,ben 14.00 da oradaydım ama,basın açıklaması ve konuşmalar bitmişti:silent:
Yoksa organizasyon daha mı erken başlayacaktı da benim haberim yoktu,ikilemde kaldım:silent:

Katılım cidden çok azdı:farao:
Artı,ben 14.00 da oradaydım ama,basın açıklaması ve konuşmalar bitmişti:silent:
Yoksa organizasyon daha mı erken başlayacaktı da benim haberim yoktu,ikilemde kaldım:silent:

Aynen bende öyle saat 14:01 de oradaydım ve herşey bitmiş konvoy çıkmaya hazırlanıyordu...

katılım beklediğimden azdı...

Arkadaşlar listeye ismimi yazdırmama rağmen bende ordaydım tam açıklama sonrasına yetiştim herkes dağılıyordu 14:05 civarlarında nerelere gidileceğinden habersiz bende grup sürüşüne katıldım.
Vefat eden arkadaşımızın ailesini gördüm taziye ilettim .
Benim için çok büyük bir tecrübe oldu grup sürüşüne daha önce hiç katılmamıştım.
Bende sizin kadar çok şaşırdım katılımın az olmasına.
Eşimle beraber katıldık kimseyle tanışamadım ona çok üzüldüm.
Hem şaşırdığım hemde yaşadığım bir kaç olay daha var.Grup içinde kasksız ve korumasız arkadaşlar vardı.Tamam hava sıcak olabilir ama verdiğimiz mesaja bayağı aykırıydı.
Ve yaşadığım olayda beşiktaşta motorum başından bir 5 dk kadar ayrı yerde serin bir yerde durduk eşimle ve döndüğümde motorun elcikyerini tutan parçanın söküldüğünü farkettim.İnanılmaz şaşırdım şok oldum düşmesi imkansız park ederken yerindeydi .Motoru söküp götürmeyince parça parça götürmeye çalışıyorlar demekki.Geçen günde otoparka bırakmıştım tüm gece otoparkta kaldı sabah aldığımda ayna ve ön camı sökmeye çalıştıklarını farkettim.
Dönüş yolunda benzin almak için tekrar merter bpye uğradım ordaki çalışanlarda merak etmişler ne olduğunu bana soruyorlardı abi sendemi burdaydın diye onlarada konuyu anlattım .

14.30 ancak gelebildim yerde ezilmiş karanfiller ve yemek yiyen 3-5 motorcudan başka hiç kimse yoktu.Bu kadar kısamı sürecekti sesimizi duyurmak.14.00'de başlanıcağı bildirildi 14.30 kimsecikler yok,..:pale::pale::pale:

14.30 ancak gelebildim yerde ezilmiş karanfiller ve yemek yiyen 3-5 motorcudan başka hiç kimse yoktu.Bu kadar kısamı sürecekti sesimizi duyurmak.14.00'de başlanıcağı bildirildi 14.30 kimsecikler yok,..:pale::pale::pale:

dostum polisin erken gelmesi ve basın açıklamasının kısa sürmesi sonucu toplantı fazla uzun sürmedi...ama arkadaşlar 13:00 den itibaren oradaydı...

ibrahim bir yana asıl kendimiz için orada olmalıydık.. biz bizim yanımızda bu kadar olabiliyorsak kimseleri eleştirmeyelim...

teşekkürler resimler için..

beni artcı alan duayen motosiklet'ci celal abi'ye selamlar olsun ve tüm katılan arkadaşlara yakında bu görüntüler montaj yapılacak ve 23 deki marmok konseriyle beraber nasipse clip haline gelecek .
hayatını kaybeden kardeşlerimizi unutmadığımızı ve onlara atfedeceğimiz motosiklet'ci şarkısı clip'i inşallah 1 ay sonra hazır....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar