02 EYLÜL CUMA AKŞAM BULUŞMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu sefer Avrupa yakasında buluşuyoruz. Mekan yeşilköy diyecektik ama karşıdan gelenlere fazla uzak olmasın diye Boğazda bir yer olsun dedik. Karşıdan FSM köprüsünden gelenler ya da Boğaz Köprüsünden gelenler maslak yönünde dümdüz devam edecekler. Parkorman girişini geçtikten sonra sağda Tarabya girişinden girip dümdüz yolu takip edip tarabyaya inecekler. Daha sonra deniz kenarına inince sağa devam edip yol kenarında soldaki hayrola cafe ye girecekler.
İşte buluşma ! :cat:
Saygılar :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayrola murat nerden cıktı bulusma Eeee saatide soyle bari o zaman gelelim :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
19:30 gibi ii olur bence

Yeni biri olarak katilabilirim belki:) Rodaj çalışmalarına katkı olur:)

yaw saat 19 . 00 buluşmayı yeni görüyorum allah kahretsin :jocolor:

Yaw önceden niye haber vermiyosunuz bakem :bounce:

freeozkan üzülme ahımız tuttu buluşma gercekleşmedi :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uho günü birlik buluşma için aynı günde topik açılırmı yahu hemde öğlen saatinde dalgamı geçiyoz kardeşlerim hiç olmazsa 2 günden evvelinden açında arkadaşlar okusun yahu :rendeer:

Bir dahaki sefere çok önceden haber vericem merak etmeyin. Bu seferlik kusura bakmayın hata bende :pr:

toplantı mantar olmuş tüh. ilk toplantıma katılcaktım çokta heyecanlanmıştım malesef işten geç çıktım ama bi ihtimal birileri vardır diye hayrola cafe'ye geldim saat 23 civarı, malesef kimse yoktu :pale: hatta garsona bile sordum, motosikletli bi grup geldi mi bugün diye ama kimse gelmedi dedi adam..

3 senedir tarabya'da oturuyorum, toplantı yerini duyunca çok sevinmiştim.. (evime 500 metre), aynı erde bir daha toplantı organizasyonu olur mu?

murrat kısmteli insanmışın sen...
bak istediğin buluşma yine cuma günü oldu. 2 hafta gibi kısa bir süre içinde isteğine kavuştun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar