02.04.2016 İstanbul İznik Sürüşümüz :)

Merhaba arkadaşlar,

bir arkadaşımın motosiklet alması vasıtası ile ben de motosiklet kiralayarak yaptığımız gezimizden görüntüler. Yorumlarınızı bekliyorum :)

güzel gezi ve güzel video olmuş. izlemesi keyifliydi :cat:

Kamera da xiaomi yi sanırsam :) görüntü kalitesi fiyatına çok iyi bu kameranın ya. (Bende de beyazından var :) )

Son düzenleme:
Merhaba ,

hanngi model motor kiraladınız merak ettim.

Çok keyifli görünüyor video , kazasız belasız.

Güzel olmuş video.
Suya girdiğiniz yer neresi? Su sıcak mı :)

kerametlı ılıcası
gırıs 3 tl
su sıcaklıgı 29 derece
alttan baloncuklar cıka cıka suya gırılır gece gıdılırse tadından yenmez
defalarda gıttıgım her seferınde ayrı zevk aldıgım fakat gıdecek adam bulmakta zorlandıgım yerlerden bırısı
son ıkı gıdısın ıkısınde de kaza yaptı arkadasım

Cro ile güzel olmuş ya :) Klibinide çok beğenirim bunun.

Sizin videoda çok eğlenceli olmuş klip gibi , elinize sağlık.

Fakat duke deki arkadaş çantayı sırtına mı takmış yoksa kendisini mi çantaya takmış :) Bu arada şaka maka o tarz çantalar sürüşte denge bakımınndan eksi yönleri olabilir haberiniz olsun.

İyi gezmeler.

Son düzenleme:
kerametlı ılıcası
gırıs 3 tl
su sıcaklıgı 29 derece
alttan baloncuklar cıka cıka suya gırılır gece gıdılırse tadından yenmez
defalarda gıttıgım her seferınde ayrı zevk aldıgım fakat gıdecek adam bulmakta zorlandıgım yerlerden bırısı
son ıkı gıdısın ıkısınde de kaza yaptı arkadasım

Geçmiş olsun hocam nasıl yaptı kazayı oysa yollar çok güzel ve güvenli gelmişti bize (en azından istanbul yönünden).

Cro ile güzel olmuş ya :) Klibinide çok beğenirim bunun.

Sizin videoda çok eğlenceli olmuş klip gibi , elinize sağlık.

Fakat duke deki arkadaş çantayı sırtına mı takmış yoksa kendisini mi çantaya takmış :) Bu arada şaka maka o tarz çantalar sürüşte denge bakımınndan eksi yönleri olabilir haberiniz olsun.

İyi gezmeler.

çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

İşin komik yani bi de çadır 2 mat ve 2 kişinin eşyalarını biz vespa ile taşıdık kendisinin çantasında sadece kendi eşyalrı bulunmakta...

ve mayosu bile yoktu ordan uydurduk bişeler düşünün yani durumun vahimliğini :D

umarım kendisi yakın zamanda yan çanta alıp böyle bir daha tura çıkmayacak :)

güzel gezi ve güzel video olmuş. izlemesi keyifliydi :cat:

Kamera da xiaomi yi sanırsam :) görüntü kalitesi fiyatına çok iyi bu kameranın ya. (Bende de beyazından var :) )

Aynen hocam kamera xiaomi yi :) bi de görüntüleri 720p kaydettim çok yer kaplamasın diye :)

teşekkürler :)

gerçekten süper video olmuş ,
iznik çok güzel bir yer , en son yeni otomobil aldığımda gitmiştim 3 yıl önce ,
yeni motosiklet aldım , demekki yeniden gitmek gerek ,
ben bursa dan giderken sapılan yolu daha çok beğeniyorum , zeytin ağaçlarının arasından gidiyorsunuz ,

gerçekten süper video olmuş ,
iznik çok güzel bir yer , en son yeni otomobil aldığımda gitmiştim 3 yıl önce ,
yeni motosiklet aldım , demekki yeniden gitmek gerek ,
ben bursa dan giderken sapılan yolu daha çok beğeniyorum , zeytin ağaçlarının arasından gidiyorsunuz ,

kesinlikle tekrar gitmeniz gerek. Bahsettiğiniz yolu biz de kullandık akşam yemeği yemek için iznik merkeze gittik ve ertesi gün iskender yemek için bursaya :) bahsettiğiniz sapaktan sonra otobandan gittiğimiz ve yolu hiç beğenmediğim için oraların videosunu koymadım bu videoya. ki zeytinli yol zaten videoda var :)

Hocam motosiklet kiralamak için aramıştım bi ara ama bulamamıştım sizin için sakıncası yoksa kiraladığınız yeri ve fiyatını paylaşabilir misiniz?

ilgili bilgiler ile bir özel mesaj gönderdim hocam :)

Eğlenceli, güzel bir gezi olmuş. Allah kaza bela vermesin, her geziniz bir öncekinden güzel olsun. Bu arada videodaki parçanın adını öğrenebilir miyim?

Eğlenceli, güzel bir gezi olmuş. Allah kaza bela vermesin, her geziniz bir öncekinden güzel olsun. Bu arada videodaki parçanın adını öğrenebilir miyim?

Cro - einmal um die welt şarkının adı.

Eğer sevdiyseniz diğer şarkılarınıda dinlemenizi tavsiye ederim.

Ne güzel gezmişsiniz. Paylaşımınız için teşekkürler. Hayat gezince güzel.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Harika gezi olmuş. Gecen sene eylül ayında yaptığım seyahatte İznik yolu üzerinde tesadüfen tabelasını görüp bir iki saat yüzdüğüm harika yer.

Ne güzel gezmişsiniz. Paylaşımınız için teşekkürler. Hayat gezince güzel.

kesinlikle :cat:

arkadaş yanıtlamış şarkının adını :) amin kimseye vermesin...

Harika gezi olmuş. Gecen sene eylül ayında yaptığım seyahatte İznik yolu üzerinde tesadüfen tabelasını görüp bir iki saat yüzdüğüm harika yer.

eylül ayında biraz çok sıcak kalmıştır ancak bu havalar için ideal diyebilirim. havalar ısınmadan yapmak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar