- Konu Yazar
Cumartesi akşamı şeytan kanıma girdi ve bende bunun üzerine Doğu'nun kanına girdim.Yıldırım ailesiyle gezmeye gideceği için bizimle gelemedi.Doğu'yla güzel bir gezi yaptık geldik...
Saat 07:10 sularında Doğu'nun evin orda aşağı inmesini bekliyorum...
Doğu'nun vosvos...
Sonunda gelebildi...
08:25 sularında migrosta kahvaltıya oturduk.Bu arada migrosun sabah 8 de açılıyor olmasının ve gelen müşterilerin şokunu üzerimizde uzun süre atamadık...
Birtek kuş sütü eksikti kahvaltı masamızda
Çevreci motorcular olarak çöplerimizi çöp kutusuna atıyoruz...
Yola çıkma zamanı geldi.Çeşmealtına gitmeye karar verdik...
Ağaçlı yolda dururken tepedeki bayrak gözümüze takıldı.Şeytan bu işi yok yine kanıma girdi.Bende yine Doğu'nun kanına girdim ve bir iki kişiye yol sorduktan sonra o dağın tepesine nasıl gideceğimizi öğrendik ve yola koyulduk...
Yıldırım'dan ttelefon geldi.Ailesini kandırıp çeşmealtına getircek olan yıldırım "piknik yapcak yer bulun biz gelmeden" diye talimat verince sahile indik...
Ve uzun uğraşlar sonunda Yıldırım'da bizim yanımızda
Yıldırım'ı ailesiyle başbaşa bırakıp adaya gittik.Son durağımız olan adada 2-3 saat kaldık sanırım...
Çay alabilmek için bayağı çaba harcayan Doğu'nun bir görüntüsü...
Yıldırım'dan gelen sms üzerine doğu sahile gidip Yıldırım'ı aldı geldi...
Yolcu yolunda gerek...Son hazırlıklarımızı yapıp dönüş yoluna atıyoruz kendimizi...
Evlere dağılmadan bi maç yapalım dedik...
Sonuç;
3-1 ben yendim...
Ve böylece güzel bir pazar gününü sonlandırmış olduk...
Saat 07:10 sularında Doğu'nun evin orda aşağı inmesini bekliyorum...
Doğu'nun vosvos...
Sonunda gelebildi...
08:25 sularında migrosta kahvaltıya oturduk.Bu arada migrosun sabah 8 de açılıyor olmasının ve gelen müşterilerin şokunu üzerimizde uzun süre atamadık...
Birtek kuş sütü eksikti kahvaltı masamızda
Çevreci motorcular olarak çöplerimizi çöp kutusuna atıyoruz...
Yola çıkma zamanı geldi.Çeşmealtına gitmeye karar verdik...
Ağaçlı yolda dururken tepedeki bayrak gözümüze takıldı.Şeytan bu işi yok yine kanıma girdi.Bende yine Doğu'nun kanına girdim ve bir iki kişiye yol sorduktan sonra o dağın tepesine nasıl gideceğimizi öğrendik ve yola koyulduk...
Yıldırım'dan ttelefon geldi.Ailesini kandırıp çeşmealtına getircek olan yıldırım "piknik yapcak yer bulun biz gelmeden" diye talimat verince sahile indik...
Ve uzun uğraşlar sonunda Yıldırım'da bizim yanımızda
Yıldırım'ı ailesiyle başbaşa bırakıp adaya gittik.Son durağımız olan adada 2-3 saat kaldık sanırım...
Çay alabilmek için bayağı çaba harcayan Doğu'nun bir görüntüsü...
Yıldırım'dan gelen sms üzerine doğu sahile gidip Yıldırım'ı aldı geldi...
Yolcu yolunda gerek...Son hazırlıklarımızı yapıp dönüş yoluna atıyoruz kendimizi...
Evlere dağılmadan bi maç yapalım dedik...
Sonuç;
3-1 ben yendim...
Ve böylece güzel bir pazar gününü sonlandırmış olduk...