01/01/2012 yeni yılın ilk buluşması gelsin dürümler toplanması

Motosikleti
Cbr 650F
geçmiş olsun dostum kaderini paylaşan bir kardeşin daha var ama çıkaracam bandajı olmuyo böyle :):cherry:

haci mikrop kapmaması gerekiyomuş yarın bi doktora göstereyim de o tamam çıkart derse daha takmam. mikrop felan kapar daha kötü olur arpacık sandık kist çıktı

daha yeni topladım motoru... şarj sıkıntısını da sanırsam çözmüş oldum. buluşma da kaçtı arada. helali hoş olsun artıkın başka buluşmalara.

Maalesef ben ateşimi düşüremediğim için bu soğukta o yolu hiç gözüm kesmedi. Paket serviste yokmuş :)
Bir dahaki buluşmaya inşallah. Herkese afiyet olsun hoş sohbetler

daha yeni topladım motoru... şarj sıkıntısını da sanırsam çözmüş oldum. buluşma da kaçtı arada. helali hoş olsun artıkın başka buluşmalara.
Dostum motorunda akünün artı kutbundan iki kablo çıkar birisi kalındır direk marş rölesine gider. Bunda sorun yok. Yalnız tesisatın diğer kısımlarını besleyen 2, kablo (ince olan) onu mutlaka kuvvetlendirmeni öneririm. Tüm yükü taşıyabilicek güçte bir kablo değil. yok uğraşamam dersen mutlaka onu dipten kesip ucuna sağlam bir pabuç takarak direk akü kutup başına vidala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar