0 tecrübe ve Yuki Paşa s

Merhaba arkadaşalar. Ehliyetimi geçen sene aldım ve daha sonra hiç motor binmedim yani motor tecrübem hiç yok denecek kadar az. Başlangıç için yuki paşa s aldım. Tecrübelerinizden yararlanarak bunu sakın yapma yada bunu yap dediğiniz şeyler nelerdir?

Fazla yapıcağın bişey yok aslında. Bakımlarını aksatma zamanında servise götür. Yağı belli aralıklarla kontrol et yağsız gezme sakın Aynaları sökme egzozla oynama. herşey fabrikasyon kalsın. ya bu gitmiyo deyip yok dişli büyütmeler motoru 150 cc yapmalar falan bu tür şeylere girme yeter aldığın gibi kullan paşa paşa. sonra 10bin km de motoru eline alırsın :)

yok yayla egzosla işim yok zaten motor fabrikasyon kalıcak hiçbir oynama yapmayı düşünmüyorm. sadece jant şeridi çektiririm. ikinci el alcaktım da modifiye edilmemiş doğru düzgün cup bulamadım açıkçası:)

2.el bakmanı önermem ben hepsi apaçi işi ne rodaj var ne yağ değişimi ne servis. görüyoruz buralarda kullananları :) 0 a bütçe yetmiyosa bence biraz daha biriktir git sıfır al.

0 aldım zaten. pazartesi teslim alıcam motoru. Araştırdım fakat bu plaka işlemlerinin ücretleri hakkında bir bilgiye rastlamadım. Bileniniz varmı ne kadar tutar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar