0 supersport alıcam

hondanın sitesinde baktım cbr 125 5.500 lira diyor bu bana kaça patları vize plakası vs vs neler gerektiğini bilmiyorum yada 2 el bir araç alırsam ne kadar bir karım olur yanı 0 ına verdiğim fiyatla yzf250 2.el alabilirmiyim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hondanın sitesinde baktım cbr 125 5.500 lira diyor bu bana kaça patları vize plakası vs vs neler gerektiğini bilmiyorum yada 2 el bir araç alırsam ne kadar bir karım olur yanı 0 ına verdiğim fiyatla yzf250 2.el alabilirmiyim

2750'ye 2006 model cbr125r veririm. 250 de alım satım olsa 3000'e gelir. 2500 cebinden az çıkar ama buna kar denir başka bişey mi bilmem.:)

merhaba arkadaşım benim sana tavsiyem 2 el temiz bir motor bu ve al cunki zamanla seni o tarz geciş motorlar yani kuçuk cc kesmecek daha hızlı daha guclu bir motor istersın,yani 2 el motor sattın zaman pek cok fazla zararın olmıyacak

merhaba arkadaşım benim sana tavsiyem 2 el temiz bir motor bu ve al cunki zamanla seni o tarz geciş motorlar yani kuçuk cc kesmecek daha hızlı daha guclu bir motor istersın,yani 2 el motor sattın zaman pek cok fazla zararın olmıyacak

fakat hocam ben motorun hiçbirşeyinden anlamam alırken nelerine bakmam gerekir ilk motosikletim olacak daha önce scot vs de kullanmadım ilk makinam olacak

arkadaşım bu işin en onemli nokta 1-ehliyet 2-motosiklete harcadın paranın en az yarısı ekipman yani kask koruma vs. 3-vitesli motor kullanan arkadaşın olucak seni oretecek, hatta imkanın varsa ozel kurslar var.2 el alırken senlik bir iş yok para vermektan haricinde,yanında bu işten anlayan biri olsun yeter.

tamam cbr125 sport makinadır diyelim de süpersport sanki biraz abartı gibi :mrgreen:

hyo al 250cc cıbır yetmez sana
78.jpg

Birde bu ilana göz at http://www.hurriyetoto.com/oto/motosiklet/detay.php?ilan_id=2378472

Son düzenleme:
Sen önce ehliyet için başvur.

Sonra bir yerlerden eğitim al.

Motordan önce kask, pantolon, mont vs diğer eşyalarını tamamla artan paranlada 2.el bir motor al 1-2 sene bin sonra öğrendiklerinden istediğin motora geçersin.

Moderatör
Sıfır super sport alıcam deyince girdim konuya ama, çıkmalıyım sanırım bir an önce.. Şimdiden hayırlı olsun motorunuz..
Not : Kıyamet kadar 2000-5000 Km aralığında ikinci eli varken neden sıfır diye sormadan edemezdim ama edeceğim :)

Ben olsam 2.el alırdım ama ben tabii.Senin bu konuda ki düşüncen daha önemli.Ama ben acemiliğimi atacağım ve geçiş makinesi olarak kullanacağım bir motorun sıfırını alıp, parama yazık etmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar