Kocaeli İl Temsilcisi
dün motoru yıllık bakımına götürdüm.bayide ybr125 2 tane xmax 2 tane tracer 900 2 tane tenere700 1 tanede xsr900 vardı.satıcı arkadaş tanıdık biraz sohbetimiz vs var,dedim ne olucak ben hiç motor olmamasını bekliyordum dedim.dediki bu son gelen seri zaten çoğu gelmeden satıldı piyasa motorları mt7 mt25 r25 mt9 hiç gelmiyor dedi.dedim ne zaman gelicek diğer sevkiyat yok öyle bir beklenti dedi çünkü üretim durdu motor çıkmıyor dedi.yani normalde ayda 20 30 tane gelmesi gerekirken 1 2 tane belki geliyormuş.yeni modeller için hiç bir beklenti tanıtım yok çünkü motor çıkmıyor dedi.motor sektörü için heralde bu sene kuru kuru geçicek hiç bir yeni model tanıtılmicak yada tek tük olucak.zaten italya fuarı bu sene yok dolayısıyla tanıtımda yok.olanların fiyatlarına gelirsek hakikaten facia motor sürmek 2020 itibarı ile LÜX olarak tarihe geçmiştir.tracer 900 hedefimdi sanırım 118 bin tl dedi.0 almak hayal 2.el de öyle kolay değil.çünkü 0km motor zaten yok 2.el tavan yapmış durumda.servis bile öyle kalabalık değildi tabi sezon sonu olmasınında etkisi var 140 tl gibi gayet güzel bir indirim yaptılar sağ olsunlar.
Motosiklet artık tamamen lüks işi oldu evet. Baştan aşağı güzel bir ekipman dizmek için bile rahat 10 bin TL lazım. MT ve Tracer serisi çok fazla yükseldi bu son 6 ayda. Parası olmayan adam artık gidip de bir Tracer 900 vs alamaz. Şöyle 50 bin TL falan olsaydı alırdım mesela ama gittim 2. El en temizinden 47 bin TL'ye 4 silindirli XJ6 aldım. Bundan sonra da motoru yükseltme şansım yok maalesef. Ömürlük kullanma niyetindeyim ölmezsek ya da komple motoru bırakacağız artık. Arabam da olduğu için keyfi biniyorum stres atmaya.