0 km/ikinci el Tracer 7, alternatifler ve öneriler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun, keyifli sürüşler.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Kazasız sürüşler.

9 düşünen bana da fikir veren başlık. Önerileri de not ettim. GT ile tanışınca 7 de neymiş diyeceksiniz, hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun, siyah renk bronz jant kombinasyonu muhteşem ya evrendeki en iyi renk jant kombinasyonu olabilir bu arada. Acayip yakışıklı duruyor.

Bir sorum olacaktı, rotayı gösteren ss'teki alt kısımda yer alan bilgiler hangi uygulamadan?

Motosikleti
Yamaha Tracer 7
Teşekkürler. Yamaha MyRide uygulaması, bluetooth ile telefondan bağlanıyorsunuz.

Merhaba, işten güçten şimdi güncelleme yapabiliyorum. Martın ilk haftası olaylar çok hızlı gelişti. Haftaiçi satıcıyla görüşüp anlaştım ve 8 Mart'ta motoru Muğla Milas'tan aldım. Ben aldığımda 3575 km'deydi, şimdi 4500'lere geldi sayılır. Öyle böyle gitmiyor yalnız :ROFLMAO::ROFLMAO: Günlük sürüşlerde bir şey yok gibi ama sıradaki iş gidip bir hakimiyet eğitimi almak olacak. Fikirleriniz için teşekkürler. Özellikle Khaira'ya beni Tracer topluluğu ile tanıştırdığı için ayrı teşekkür ederim.

Makina süper maşallah, kazasız belasız :) İstanbul'daysanız ilk buluşmaya bekleriz sizi de, yüzyüze tanışalım bi artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar