Herkes birşey söylemiş, bende söyleyim bari.
1- Cbf 150, tamam Honda, teknoloji eski mi, hemde çok eski ama Honda. Tabiki hem kötü hem iyi tarafları var, adamlar motor nasıl olsa satılıyor diye üzerine hiç bir teknolojik parça koymadan yıllardır satıyorlar, Arkadaş 2017 modeli için bayiye sormuş, bayi, yenilik yok demiş. Eyyyyyy honda, insan şuna ufakta olsa dijital bir gösterge koyar, ne biliyim vites olur, trip metre olur bakarsin.
Aklima Tofaş in kuşları geldi, adamlar 25 sene aynı teknolojiyi halka sattılar, konfor 0 guvenlik 0 değil - 10 . peki ne oldu, bizim millet çatır çatır satın aldı ve hâlâda alıyor,12-15 isteyen var veren var. Her kazada konserve tenekesi gibi açılır ve ikiye bölünür ama parçası ucuz olsun.
Ikinci ele bakarsak en çok satılan motor cbf 150 ben 0 km eski teknoloji motor alır mıyım almam, herkesin kendi bileceği is.
Bana göre Honda yerine sağlamlığını kanıtlamış( hemen dökülmeyen ) japon olmasada başka bir motor alınabilir, arkadaşlar bazı örnekler vermişler.
Sadede gelirsem Türk halkının genel begenileri beni bağlamaz arkadaş, otomobil olsun motosiklet olsun benim için bir zevk ve tutkudur, A noktasindan B noktasına götürsün diyenlerden değilim, onun için ben genelde mümkün oldugu ladar piyasada az olani tercih etmeye çalışırım.
Bu yüzden otomobil alacağım zaman, bana git vw al ikinci eli tutuluyor diyen arkadaşları dinlemeyip Alfa Romeo aldım, pişman mıyım bir gün olsun pişmanlık duymadım.
Umarım anlata bilmisimdir.