- Konu Yazar
Selam arkadaslar cumartesi gunu motorumdan ses geliyor beyoglundaki sym servisine goturdum usta krank rulmanindan sea geliyor dedi.Degismesi icin motorun inmesi lazim dedi.Ama boyle kullan sorun yapmaz.Benimde canim sıkildı 4 silindir motor parasi ayirmistim (bankadan kredi cektim)orda yanlis bir karar verdim.dedimki usta bu motoru benden al 0 motor ver.joymax 2017 de karar kildik.benim motorun ustune 12500 istedi ne yaptim ettim dahada indirim yapmadi.Neyse tek basima karar verdigim icin anlasmistik eve geldim aileme soyledim herkez dogal olarak karsi cikti.Pazar gunuisyerime gittim arkadaslarima danistim onlarda olumsuz yanit verdiler cunki cektigim kredinin geri odemesi cok yuksek ayrica sym ye 18000 tl para baglanmaz dediler.Cumartesi gunu benden 500 tl kapora aldi zaten aksam ustuydu pazar gunu aryip istemedigimi soyledim.Pazarteside yag degisimi icin gittim kapora parami istedim.Bana dedigi normalde geri odeme yapmiyoruz sen musterimizsin servisten duseriz dediler.
Simdi soruyorum cumartesi aksam ustu verdigim bir karar herhangi bir islem baslatmadim icerde 450 tl param kaldi karsi taraf boyle yapmakta haklimi ne yapmam lazim..Sizin basiniza geldimi boyle bir olay
Simdi soruyorum cumartesi aksam ustu verdigim bir karar herhangi bir islem baslatmadim icerde 450 tl param kaldi karsi taraf boyle yapmakta haklimi ne yapmam lazim..Sizin basiniza geldimi boyle bir olay