0-100

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arakadaşa iyi yüklenmişsiniz

ama bide video çekerde ( gps ile felan ) gerçekten çıkarsa,

o zaman sıkıntı olabilir :D

arkadaş ne yapacak ve siz ne yapacaksınız bu raddeden sonra merak ediyorum :)

ben iki taraftan da video bekliyorum ve alp_tunay'a evet diyorum :thumleft:

I phone ile ölçmüştüm zamanında. Iphonelarda İçinde ivme ölçer var. Programını indirmiştim. Birkaç deneme içinde en hızlısı 4.4 saniye idi.

100 km hızı 9.6 sn de hiç bir stok 125 cc. çinli yapamaz. (yapar da arkadan rüzgar, eğim, 45 kglık bir sürücü falan lazım. göstergeleri 20 km civarında fazla gösteriyor.)

alp_tunay ve waeder görüyorum en kısa zamanda video yuklıcem ama gösterge yanlışmdır doğrumudur bilemiyorum , ıphone yada andoridde ölçebiliceğim program varmıdır ?

100metre yolu 10 saniyede aldi isen kotu, 100km hiza 10 saniyede cikti isen o daha da kotu, 100km hiza cikarken sure tutabildin ise bu da intihardir

ben motorla 3,5 saniyede çıkıyorum..hatta çıkarken havada da duruyorum..şahitlerim var...:pl::p

alp_tunay ve waeder görüyorum en kısa zamanda video yuklıcem ama gösterge yanlışmdır doğrumudur bilemiyorum , ıphone yada andoridde ölçebiliceğim program varmıdır ?
Hiç uğraşma bence ölçmeyle falan söyledikleri gibi hem hızı fazla gösteriyo hemde km sayacı fazla yazıyo bu modelin..

Benim Uzaylıyla Birebir Sevişmiş Arkadaşım Var
Ben onu da getiricem sana ...

Merhaba arkadaşlar dun aksam motorumla 0-100 denmesi yaptım küçükyalı sahil yolunda motorum 125 zn :) 0-100 9.6 saniye sizinkiler nasıl yada benimki kötümü ?

berbat hatta rezalet. o yolda hız sınırı kaç km? trafikte yaptığınız ihlalleri burada anlattığınız gibi bir gün de sizi biri burada anlatır rahmetle anarak Allah muhafaza.

berbat hatta rezalet. o yolda hız sınırı kaç km? trafikte yaptığınız ihlalleri burada anlattığınız gibi bir gün de sizi biri burada anlatır rahmetle anarak Allah muhafaza.
Hocam İstanbulun neresinde yasıyosunuz bilemiyorum ama bostancı ve civarında oturmadıgınıza eminim isterseniz bi bakın sahilde giden araçlara :)

alp abinin motor yakma videosunuda isteriz çakmak benden :) üstünede keyif sigarası oh mis :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar