İrfan ince fikirli,çok alıngan,kırılgan ve hassas bir kişiliği var...Sapanca gezisinde gece yatmamış,uyumamış sabaha kadar fırında bi çuval poğça,börek çörek hazırlamış,mt li dostları gittiğimiz yerde atıştırsın diye....Gittiğimiz restoranda,rica etti herkes menüsünü yedikten sonra bunları dağıtalım,parası olan var olmayan var diye...İşyeri sahibi surat yaptı,tersledi galiba....İrfanda buna çok bozuldu,40 kişi gelmişiz sana okadar para bırakıyoruz birer poğçayı dağıttırmadı diye,içerlemiş.Sabaha kadar uğraştığı,el emeği alınteri uğraşlarını paylaşma fırsatı verilmediği için orada baya bi yüzünden okunuyordu keyfinin kaçtığı...Gezi dönüşü konu açıldığında İrfan direk mekan sahibinin kabalığına istinaden mekanla ilgili sıkıntıları dile getirince,Bir kaç olumsuz cevap ve tepki aldı sanırım...Hepimizinde;Ve onunda en sevdiği ve çok çok değer verdiği bir abimizin verdiği bir cevaba çok içerledi ve kırıldı....Zaten kendisiyle görüşmemede başkası olsa hiç takmam kafaya diyor,canım gibi sevdiğim değer verdiğim biri boyle soyleyince çok zoruma gitti dedi kendisi..Düşüncelerime katılmayabilirsiniz,belkide haksızda olabilirm en azından saygı götermek inceliğinde bulunulabilirdi diye bişey söyledi bana...
Benim bildiğim bukadar,başka bişey varmı yokmu bilmiyorum,Neticede birbirini seven sayan 2 taraf,telefonları birbirlerinde mevcut...Bence meselnin çözümü 2 tarafın birbirini dinleyip,anlamasıyla mümkün olacaktır diye düşünüyorum...
biraz zaman gerekli,bir grup yapar ziyaretine gider gönlünü alırız bişeklde geri getiririz.