Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

insanlık öldü...bunlar nasıl insan...eski bir motor için insana kıyılırmı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    Hasta oğluna süt almak için motoruna atladı... Kaza yaptı Olayı gören 2 kişi yardım yerine motoru çaldı... Baba öldü.

    Adanalı Ulaş, 5 yaşında... Geçen yıl meşrubat şişesindeki tuz ruhunu içti... Yemek borusu hasar gördü. Bir ameliyat geçirdi. Diğeri sırada... Doğal yolla beslenemiyor... Midesine takılan hortumla sıvı gıda alabiliyor.

    ULAŞ'IN SÜTÜ BİTTİ VE...
    Önceki gece minik Ulaş'ın sütü bitti. Babası Sefer Demir, "Alır gelirim" diyerek motoruna atladı. Açık bir yer bulabilmek için gaza bastı. Bir kavşağa girerken motorun kontrolünü kaybetti. Devrildi. Sürünerek kendini orta refüje atmayı başardı. Ve yığılıp kaldı.

    AMBULANS ÇAĞIRMADILAR
    Geceyarısı etrafta pek kimse yoktu... Ne olduğunu tam anlayamayanlar, 2 kişinin motorla uzaklaştığını gördü sadece... Refüjde, çalıların arasında yatan talihsiz babayı ise fark edemediler... Sabah olduğunda, iş işten geçmişti... 32 yaşındaki Sefer Demir ölmüştü.



    Belki de yaşayacaktı!

    Midesinden rahatsız oğlu için geceyarısı süt almaya giden Sefer Demir motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralandı. Olaydan sonra kaza yerine gelen iki hırsız ise yaralıya yardım etmek yerine motosikletini çalarak kaçtı. 32 yaşındaki Demir'in cesedi sabah bulundu.

    Adana'da önceki akşam yaşanan olay insanlığın nasıl ucuzladığını bir kez daha gözler önüne serdi. Klima ustası olan ve ağabeyiyle birlikte çalışan 32 yaşındaki Sefer Demir, önceki gece 02.30'da motosikletiyle D- 400 Karayolu'nun üzerindeki Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda Asri Mezarlık kavşağını geçtikten sonra kaza yaptı. Önce kaldırıma düşen daha sonra orta refüje sürüklenen Demir, başını korkuluklara çarparak ağır yaralandı. Ancak bu sırada olay yerine gelen iki kişi, can çekişen yaralı Sefer Demir'e yardım edip ambulans çağırmak yerine 4 ay önce aldığı motosikletini alarak kaçtı.

    VATANDAŞLAR BULDU
    Orta refüjde çalılıkların arasında can veren talihsiz adamın cesedi sabah yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilerek polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, refüjde soğuktan buz kesmiş cesedi buldu. Yapılan incelemede ise refüjün ortasında kırılmış motosiklet aynası, çok sayıda jant teli ve plastik parçalarıbulundu.

    TANIYAN ÇIKMADI
    Olayı gören 16 yaşındaki Ramazan Gülmez polise verdiği ifadede, Sefer Demir'in, gece yarısı süratle gelirken kaldırıma çarparak kaza yaptığını, kaza sonrası yolda bulunan motosikletini de tanımadığı iki kişi tarafından alındığını söyledi.

    SÜT ALACAKTI
    Kazanın ardından ise büyük bir dram çıktı. Sefer Demir'in, 5 yaşındaki oğlu Ulaş Demir, 1 yıl önce kola şişesindeki tuz ruhunu kola sanarak içmiş ve yemek borusu hasar görmüştü. Uzun süredir tedavi gören küçük çocuk, ağızdan beslenemediği için midesine hortum takılarak sıvı gıdalarla besleniyor ve genellikle de süt içiyordu. Önceki akşam da sütü bitince babası önce mahallede açık bir yer aradı. Ancak her yer kapılıydı. Bunun üzerine geceyarısı demeden yollara düşerek şehir merkezinde açık bir yer bulup süt almak istedi. Ancak aceleyle giderken kaza yapmıştı.

    http://www.sabah.com.tr/gun101.html
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: danger0 **************
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler