Bu üç profilden hangisi... Beyler hangi profili seçem ben karizmatik olamam ama çok iyi romantik ve ormantik olurum..
Bu üç profilden hangisi... Beyler hangi profili seçem ben karizmatik olamam ama çok iyi romantik ve ormantik olurum..
Ne mantik olursun dicektim sana ama neyse
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hacu ormantik oluyon arkadaş görüyorlar romantik oluyon anlamıyor pakizeler..KArizmatik olamam..
Boşver hepsini doğal ol.Bir tane kıza kendimizi beğendireceğiz aşık edeceğiz diye bitarafımı yırtmadığım kaldı.Kız da beni zerre kadar sevmedi.Şimdi gerçekten sevmek neymiş anlıyorum.Hiç yorulmadım.Sadece işleri oluruna bıraktım.Sevgilimle 7 aydır beraberiz.:=) Pek de ayrılacağımızı sanmıyorum.Ama öss var.Ailesi bilmiyor..Hiç görmüyorum desen yeridir.Bir cigara yakta içelim musti. . .
3üde olucaksın arkadasım..
ama en cok karizmatik..
sonra sırasıyla ormantik, ee tabi yerine göre birazda romantik ;)
Allah bozmasın hacu doğalımdır olduğum gibi sözlümün yanına dükkanı kapatıp gitmiştim ama olmuyor onlara görüntüye çok önem veriyorlar geneli tabiki ve sona sonları malum oluyor.. Eskiden karizmatiktim bi sürü kız vardı peşimde sonra nolduysa ayarım kaydı Ama biraz beni tanıdılarmı başka oluyor işin acı tarafı ben paspalımdır bunlarda maalesef çok önem veriyorlar görünüşe sonu kötü oluyor..
kızlar demişsin ama yazanlaeın hepsi werkek bende dahil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
werkek yazmışım ya bu da yeni bi cins oluyo galiba
hacu sen bu mevzuyu çözemeyecen anlaşıldı.
hatun kişilerin gerçekte istedikleri, söyledikleri ve aslında gerçekten istedikleri çok karmaşık bir denklemler silsilesidirki çoğu zaman kendileride bilemez. kendine has, zaman değişkenli bir matematiği vardır. anahtar kelime şiir değil kudret!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ya yok hacu hepsi aynı insanlığın bittiği yerde bunlar başlıyor hep erkekler erkekler iyide bu adamı kabul eden sensin e böyle değildi ne değildi öyleydi aslında ya saçma sapan prensipleri var kızın birisiyle çok yakındım gel çay içeriz dedim işyerimin önünde iniyor tonla trip gelmezmiş etmezmiş gelirsen ekime gelmessen kasıma ya dedim cevabı şimdi geleyimmi oldu ne yani efendice olmuyor illet güdüklemek itmekmi lazım ya bırak zerre acırsam namerdim bunlara hep derim bi kız görürseniz anlatırsa size ay şöyle yaptı böyle yaptı adamın sakına günahını almayın bunlar hakikaten çekilcek varlıklar değil..
Yok hacu iyi getirisi var bu memlekette ..
Bak şimdi hacu sınırsız öküz ol ama ye kürküm ye takıl olay bumudur budur..
karizmatik alayım ben , paket yapın piliss
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)