Eski Sevgilisinden İntikam Almak İsteyen Erkekler!!
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 14:34
Suda eriyen bikini yapıldı
Normal bir bikiniden hiç bir farkı yokmuş gibi görünüyor ama bu bikiniyi giyen bir kadın suya girdiğinde 3 dakika içinde çıplak kalıyor.
Almanya'da üretilen bir bikini suda üç dakika içinde eriyip, giyen kişiyi çırılçıplak bırakıyor. Almanya'da şimdi gençler arasında yeni trend: Eriyen bikini. Eski sevgilisinden intikam almak isteyenler, ya da havuz partileri düzenleyenler suda üç dakika içinde eriyen bikini hediye ediyor.
Almanya'da Jean Luc adlı genç eriyen bikiniyle sevgilisinden nasıl intikam aldığını şöyle anlattı: "Lucy henüz 19 yaşında çok güzel sarışın bir kızdı. Tanıştıktan sonra ona aşık oldum ancak 4 ay sonra aniden beni terk etti. Benim intikamım çok acı oldu. Doğum günü için ona eriyen bir bikini hediye ettim. Doğum günü partisi havuz başındaydı. Benim hediye ettiğim bikiniyi giymişti. Havuza girince 3 dakika içinde çırılçıplak kaldı. İntikamım çok acı olmuştu."
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12188994.asp
Kafayı kırmış insanoğlu.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 15:52
ne kadar nefret ederek ayrılmış olsam da, böyle bir intikam almam. eski de olsa, sevgilim olmuş ve mahremime girmiş birisinin orasını burasını başkasına sergilemem...
-
01 Ağustos 2009, 17:03
Musti abi sen böyle bir intikam almayı düşünüyor musun :D
-
01 Ağustos 2009, 17:30
Yok la ben saçından tutup yerde sürümeyi düşünüyom kordonboyu...
-
01 Ağustos 2009, 17:43
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
01 Ağustos 2009, 18:03
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
kafasını kaldırıma sürçüp kıvılcım çıkarma fantazini cümle alem biliyo musti
benimde bazen içimden gelmedi değil yani
Abi yeminle hakediyorlar benim gibi insan evladına bile bunları düşündürüyorlarsa sen düşün..
-
01 Ağustos 2009, 18:53
yok adamım kendini yıprattığına değmez, bide kıvılcım çıkarttın diye mapus damına atarlar
ne demiş çiçek abbas?
sevene can feda, sevmeyene elveda!
naaaabeeeer
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
01 Ağustos 2009, 23:41
Oh iyi ya tam lazimdi bu, bir kiz var pas vermiyo , hediye vereyim ona sonra plaja gidelim denize girer daha çikamaz sonra beni çagirir bende güya onu etrafdan korurcasina kurtaririm sonra....bu eyi oldu vallaha...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler