Hadi akil yurutun biraz ,bu kaza nasil olmus olabilir :))

YER İSTANBUL / SARAÇHANE,
BOZDOĞAN SU KEMERİ...
SÜRÜCULERİN IKISI DE KADIN
POLİS KAZA RAPORU DÜZENLEYEMEMİŞ,
ÇÜNKÜ NASIL OLDUGUNU ANLAYAMAMIS...:)

01awcax0qg1boaaaabaaaaaxq8.jpg

bende olayi cozemedim ve en iyisi konu acayim dedim.
Lutfen konu kadin surucu-erkek surucu polemigine baglamasin !!!

Köprünün üstünden düşmüştür, başka nasıl olacak?
Bir de niye kaza raporu düzenleyemiyorlar? Kadınlar ölmüş mü? İfade veremiyorlar mı?

Son düzenleme:
YER İSTANBUL / SARAÇHANE,
BOZDOĞAN SU KEMERİ...
SÜRÜCULERİN IKISI DE KADIN
POLİS KAZA RAPORU DÜZENLEYEMEMİŞ,
ÇÜNKÜ NASIL OLDUGUNU ANLAYAMAMIS...:)

01awcax0qg1boaaaabaaaaaxq8.jpg

bende olayi cozemedim ve en iyisi konu acayim dedim.
Lutfen konu kadin surucu-erkek surucu polemigine baglamasin !!!

BIRISI YOLUN ORTASINA YANLAMASINA GITMEYE ÇALIŞMIŞ OBURU DE DEMISTIRKI HIZLI GIDERSEM ALTINDAN GECERIM HERHAL :)

Bu baya eski resim eski forumlardada alkollü erkek üniversite öğrencisi deniyodu sürücüye...... şu kazanın kaynağı yokmu?

talihsiz kaza şöyle oldu (bence) : trafik ekipleri yeni uygulama olan helikopterli çekicileri test ediyordu .. kısmet bu ya sen kalk koca halat kop aaaa gitti canım araba ( olayın telsiz konuşmaları vardır ) DHA

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
vectra yolda yan döndüğü sırada arkadan hızla gelen peugeot ortadan bindirdi bence.bu sırada yük dağılımı arabanın soluna kaydığından,sağ tarafı havalanmaya meyilliydi ve 307 de sağ dan vectra nın altına girip havalandırdı ve malum görüntü ortaya çıktı.büyük ihtimal bu iki araçta yarışıyolardı.
valla benden kurgu bukadar,kasti şekilde araçlar oraya konmadıysa enteresan bi kaza gerçekten:silent:

Burası türkiye.Herşey mümkün.... Türkiyede gerçekleşen olaylarda mantık aramamak lazım.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar bence tokyo drift i izleyip gaza geldiler üstteki araba yanlarken köprüye taklıdı arkadan gelende altına giriverdi:p

Bence kemerin üzerinden geçmeye çalışan bayan sürücü köprünün tam olmadıgını bilmediginden sürüp cumburlop dalmıştır ve aşagıdan geçen arabanın üzerine düşmüştür:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peş peşe gidiyorlarmış, öndeki gediğine oturtamamış büyük ihtimalle sol taraftan kaldırıma vurup panikle tam sağ yapmış, araç sağ spin atarken hızında etkisiyle iki tekere kalkmış, spin zaten ani fren etkisi yapar, yani arkadan gelen arac takip mesafesini korumadığı için duramamış ve tam bu iki teker üzeri spin esnasında arabayı kucaklayıp gediğine oturtmuş.

Bunu idrak edemeyen adamı, trafik polisi yapan adamı idrak edemedim:p

Bence fabrikasyon hatası olmuş,banttan böyle çıkmış ama dar yerden geçeceklerini hesap edememişler

Peş peşe gidiyorlarmış, öndeki gediğine oturtamamış büyük ihtimalle sol taraftan kaldırıma vurup panikle tam sağ yapmış, araç sağ spin atarken hızında etkisiyle iki tekere kalkmış, spin zaten ani fren etkisi yapar, yani arkadan gelen arac takip mesafesini korumadığı için duramamış ve tam bu iki teker üzeri spin esnasında arabayı kucaklayıp gediğine oturtmuş.

Bunu idrak edemeyen adamı, trafik polisi yapan adamı idrak edemedim:p

::156::::156::::156::::156::::156::::156::::156::::156::::156::

pejocu mahmut opelci leyla'yı omzuna alıp renocu zülküf ve onun omzundaki selma ile deve güreşi yaparken maho önündeki kemerin dar olduğunu farkedemeyip leyla'nın kafasını gö.z.ünü kemerde dağıtmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar