Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Benimle Evlenir Misin?

Motovento
    REKLAM ALANI
    alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Hee heee merak etmeyin benimle deil!

Hadi herkes aklina gelen en guzel, en romantik, en sasirtici yaptigi yada yapmayi planladigi evlilik teklifini yazsin...

Siz "Benimle evlenirmisin 'i nasil yaparsiniz? "

Mesela bir dizide oglan cocuga bir kutu veriyor kutuda iki yasli insan yanyana oturmus, kiz bi bakiyo kendileri.. Photoshopla yaslandirilmis AAaaa bu ne falan diyor kiz? Benimle bir omru paylasirmisin diyor oglan? Fotografin altinda bir "Tek Tas" yuzuk...

Hadiii.. Hadiii bizim sitenin, zeki, romantik erkeklerinde ne cevherler var daha????
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR250
    Ben yurtdışında yaşarken bir arkadaş nişanlısına teklif etmek için haftasonu dağa snowboarding yapmaya götürüp dağın tepesinde teklif etmişti. Yabancılar daha romantik oluyo bu konularda
    Bence en romantik yöntem, biraz klasik olacak ama, bir restoranda kızın önünde diz çöküp yüzük vererek olur..
    Because you are mine. I walk the line..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Ben unutmuşum nasıl yaptığımı, karıma sordum "evlenelim mi lan" demişim
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    imkanım olsaydı eğer o zamanlar bu şekilde yapmak isterdim..

http://komikler.com//komiktv/film.ph...155&start=0&g=
    hoş gelecekmi bakalım......

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    bende dün bekarıııııııım diye bağırmıştım sandım ki okuyan biri benimle evlenmek istiyo tam evet evet evet diyecektim ki böyle bi şey çıktı çok yazık

Eyong sen evlimisin çok genç duruyosun (avatardaki sensin heralde) yaş kaç acaba

kaldere video çok güzel
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Motosikleti
    kaldera suuupeeeerrrrr....

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Ben kız kulesi'nin balkonunda başka bir konunun arasında aniden evlenelim mi kız demek istiyorum. Tamam... Ha! Ne nnne dedin. Muucccckkkkkkkk.

Kimbilir nasıl olur. Daha kaç hayal geçer. Ne planlar yapılır. Evlenmek isteyecek kadar aşık olsam birine teklife bile gerek kalacağını sanmıyorum aslında. Aşkın rüzgarına salınca yelkeni bir bakmışsın olmuş bitmiş herşey.

Birde kızın önünde diz çökmek neden?
    Adı üstünde evlenme teklifi.
    Evlenme yalvarması olsa çök ona sözüm yok.
    Sadobey

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla benimki bu kadar romantik olmamıştı,benim evlilk teklifi biraz gazdan birazda heyecandan oldu nasılmı? anlatayım.
    Bir akşam hatunla yemeğe çıkacaktık evde bekliyordum hatun aceleyle içeri girdi suratı kıpkırmızı ne olduğunu sordum yarın akşam beni istemeye gelceklermiş dedi tabi benim başımdan aşşağı kaynar sular boşaldı o anda o sinirle ağzımdan şöle bir kelime çıktı, ne! seni kimse isteyemez biri isticekse oda benim dedim demesine ama gelin siz sorun. Hemen aileye haber verdik inanmazsınız ama o gece yemek yerine hanımın evine aileleri tanıştırmaya gittik ilk aileleri tanıştırma faslından iki gün sonra biz yemeğe çağırdık ve üçüncü yemeğimizde söz yemeğimiz oldu işte ne olduysa o söz yemeğinde oldu meğer benim hanımı isticek olan kişiler hanımın uzaktan bir akrabasıymış hatunu gelin olarak beğenmişler acaba olurmu diye nabız yoklamaya gelceklermiş hani sevdiği çıktığı varmı diye neyse bizim hanımda annesiyle babsı konuşurken duymuş ve telaşa kapılıp bana söledi bende bir hışımla bizimkileri ayağa kaldırdım ve sonunda bir kaza kurşunuyla evlendik bu arada ikinci bomba kayın pederimden geldi meğer onlar geldiklerinde zaten kızı onlara vermeyi hiç düşünmüyorlarmış. İşte bir anlık gazla bir insanın neler yapabiliceğinin en iyi örneklerinden biri benim evliliğm oldu haa diceksinizki sen evlenme teklifi etmedinmi ettim tabi hemde düğün salonundaki yüzlerce davetli arasında ben damatlık,eşimde gelinlikle memuru beklerken herkezin huzurunda ettim buda konunun romantik tarafı heralde ama şunuda belirtmeden geçemicem iyiki böle olmuş ve iyik evlenmişim biz birbirimizi delilergibi severek evlendik sadece biraz erken oldu o kadar olsun şimdi 5 senelik birliktelikten sonra üç buçuk senedirde mükemmel bir evliliğim var allah herkeze böle bir evlilik nasip etsin amin!!
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR250
    Diz çökmemin bence hiç bir mahsuru yok Sadobey. Sonuçta sıradan birisi değil tüm hayatını paylaşacağın eşin karşındaki. Hem kızlar böyle şeylere bayılıyor

Biz erkekler için çok önemi yok ama evlendikten bir süre sonra eşin "Sen bana hiç böyle romantik bir teklif yapmadın! " diye başının etini yiyebilir..
    Because you are mine. I walk the line..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Seninle evleneyim mi? istersin di mi?

Olabilir belki ileride

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vallaha düşünmedim hiç hatta evlenmeyide düşünmedim gerçi yaşımız daha genç vakti değil,ama şu an bakkalda pastorize süt varken inek besleme muhabbetine pek sıcak bakmıyorum Ama olursa da ne bileyim heralde şöyle bişey olur;
    Sen ne şanslısın var yaaa...
    Ne neden nasıl yani
    Ya düşünsene kızım benimle evlenme şansını kaç kişi yakalayabilir o yüzden çok şanslısın

Ya bunlar işin geyiği tabi insan sevince neler yapar bunu sevmeden anlatmak zor...O zaman gelsin televizyonlardan izlersiniz benimkini zaten

Aleste sen bişey yazmamışsın seninkini de alalım

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    İzmir tayfasında nekadar motor varsa toplar evinin önüne giderdim motorları benimle evlenirmisin yazısı şeklinde dizer tam ortaya da bir kamyonet ( anadol ) fazla abartmıyalım gül dökerdim ve her motora bir mum yakardım pencereden bu manzarayı gören bir hatun ya teklifini kabul edecektir yada bir kova suyu kafandan aşağı dökecektir....... gitti mumlar güzelim güller bari motorlar ıslanmışken bir bez alıp silelim

Aşkın sevginin saygının hoş görünün güvenin TAM olduğunu hissettiğim kimseye değil evlenme teklifi CANIMI veririm.Ama bu sürede git gide kısalıyor

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    eskiden ne güzelmiş. gidermişsin kadına. saçından tutup "bana bak kadın, sen artık benimsin" dermişsin olur bitermiş. ah ah, 3000 küsür yıl önce gelmek vardı :p kızlar için kolay, erkekler için kolay. ne güzel
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    forrap, valla bende ne fikirler var bir bilsen... Ama erkeklere kopya vermek istemiyorum!

EgeKnn, valla supermis bence asagi su atmaz da kendini atabilir o sarhoslukla

Hadi arkadaslar bu kadar mi yaaa??

Haa bu arada "kurbishim benim" anladim ben anladim!

Motosikleti
    speederbike
    bende de çok fikir var ama şimdi söylersem kızlar arasında yayılırsa oğlanlar kızları isterken nasıl şaşırtacaklar kızları?

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir zamanlar hayatımda bir kız vardı bir süredir çıkıyorduk ama çıkma teklifi falan olmadan öylece doğal gelişen birşeydi birgün bana sordu cihan biz neyiz dedi sevgilimiyiz çıkıyormuyuz neyiz biz dedi
    bende ona biz evlenicez demiştim böylece ona evlenme teklif etmiş oldum damdan düşer gibi o a kabul etti ama sonra şartlar gerektirdi ayrıldık şini başkasıyla evli ama olsun
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

Motosikleti
    1000RR06
    abi ben su altında teklif etmeyi düşünüyorum hem daha çok bağırmam gerekir hemde anlamı farklı olurdu.

tabi bide teklif edecek bahtsız gerekiyor
    Acımadıki, acımadıki

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    gayet normal bir şekilde benimle evlenirmisin derim. donup kalırsa sen benimle evlenmezsen ben seninle evlenirim derim.

Motosikleti
    speederbike
    evlenme teklifi dediğin karşındakini şaşırtmalı. şaşırtmak romantizmden önce gelir evlenme teklifinde. mesela tam evlenme teklifi duymaya hazır hale getirmişken soğuk espri yapabilirsiniz. veya tam balığın kılçığını ağzından çıkarmak için cebelleşirken evlenme teklif edebilirsiniz. veya üst düzey bir restorana girdiğinizde yukarıdan yağan tek taşlar altında evlenme teklif edebilirsiniz. tabii bu sırada kızlar size değil tek taşa bakıyo olurlar

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler