Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ONLİNE İHBARA NE DERSİNİZ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    değerli iki teker kardeşlerim;forumda sürekli olarak taciz edilen,yaratıklar tarafından dövülen,kazaya karışan,hatta ve hatta canından olan... arkadaşlarımıza ilişkin haberler okuyoruz.ama hiç birimiz birşey yapmıyor yada yapamıyoruz.İnternet ortamından her türlü devlet dairesine aktarılan bilgiler hem daha kısa sürede değerlendiriliyor hemde daha fazla dikkate alınıyor!!!(ben bu konuda tecrübliyim,gerçekten)
    Ve hiç birimiz ses çıkarmıyoruz,uğraşmıyoruz,allahından bulsun diyip geçiştiriyoruz,o zaman internet ortamından bu yaratıkları,araç plakalarını vererek,ad soyad bildirerek şikayet veya ihbar edersek bizim de sesimiz biraz yükselir!!!bizleri de ciddiye alan birileri olur belki...Lütfen arkadaşlar denemekte bi zarar görmüyorum.Aşağı yukarı bütün şehir merkezlerinin emniyet müdürlüklerine ulaşabilmeniz ve şikayet yada ihbarda bulunabilmeniz için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli.Çok ses getireceğine eminim.

    http://www.egm.gov.tr/onlineihbar.asp

    İstanbul Emniyetininkini ayrıca veriyorum çünkü site biraz karışık:

    http://www.iem.gov.tr/iem/?s=104


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150

    Bana uyar...Herkes duyarlı olsa adamların postakutusu dolar ama nerede o duyarlı insanlar...

  3. #3

    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    polisler acayip duyarsız arkadaşlar, bir kez 154ü ve bir kez de 155 i aramam gerekti. 154 ü aradığımda gece 2 sularıydı ve tel u açan adam belliki uyku mahmuruydu ve hiç ilgilenmedi. 155 i aradığımda saat gece 12 civarıydı tel u açan olmadı ??? yani sizi evde kesiyo olsalar polisi çağıramayacaksınız... çok yaşa türk polisi ve emiyet güçleri (!)

  4. #4
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Chatnoir arkadaşım çok haklısın;ama böyle bir durumda lütfen bunu bir kez deneyelim!!! Ziraat bankası,teknolojix mağazaları...ile yaşadığım bazı sorunları mail yoluyla ulaştırdığım zaman inanın daha bi ilgiliydiler!!!Emin olun böyle bir olay sesimizi yankılandıracak!!!

  5. #5

    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    çıkmadık candan ümit kesilmez, elbette deneriz bence yanıt alamazsak bunlarıda bi üstlerine şikayet edelim. bi şekilde bi yerden yanıt alalım mutlaka...

  6. #6
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Elbette,biz motorumuzu alıyoruz,vergimizi de veriyoruz,eee peki hani bu vergiler bu kdv ler neden bize yol,su,hizmet(!!!) olarak geri dönmüyor?soralım yani bi yetkiliye.Olmadı TBMM'me kadar taşıyalım konuyu.Gerçekten.Dalga Geçmiyorum!Daha ne kadra can alınacak trafikte,daha kaç kişi sakat kalacak???Eğer sizde okuduysanız bi forumda kaza geçiren yada tacize uğrayan bi arkadaşa bıçak çekiolar (s_k kadar çocuklar) ve arkadaş üzerine yürüyünce bunlar kaçıyolar,2 dakka sonra sivil polisler gelip "olay neydi birader?kusura bakma yemek yiyorduk da... gibisinden saçma,salakca,hiç iç açıcı olmayan,bilakis kafası kırılasıca bi insana ait cevaplar veriolar.SESİMİZİ DUYURALIM!!! : :


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler