Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Atam Izindeyiz, Seni Ve Eserlerini Devrimlerini Hep Yaşatacağiz. Lütfen Girin Okuyun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Kasım 2006
    Şehir
    Ankara-KüçükEsat
    Atatürk diyor ki,
    Atam diyor ki,
    Bu ülkenin Kurucusu, Bizim Hayatta olmamızı Barış Huzur içinde yaşamızı sağlayan kişi diyor ki ;

    Çalışmak demek, boşuna yorulmak, terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azami derecede istifade etmek zorunludur.

    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en hakiki mürşit ilimdir fendir.

    Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kaste ve fiile dayanan taassupkar hareketlerden sakınıyoruz.

    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

    Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. (Gençlik İzinde Atam)


    Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.



    Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

    Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

    Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

    Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.


    ŞU 2 Söz Şu günlerde Yaşadığımız Herşeye Cevap aslında;

    Egemenlik verilmez, alınır.

    Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.

    İZİNDEYİZ ATAM !

    Sakın diyeceklerimi yalnış anlamayın Ben Türküm Müslümanım.

    Bir Ulusun Toprağının her karışında Şehit verilerek alınan Bir Milletin torunuyum.
    Bir Milletin İletişimi için gerekli olan (PTT-TURKTELEKOM) NASIL Özelleştirilebilinir? Topraklarımız nasıl yabancılara satılabilinir? Enerjimiz Nasıl Yabancı ülkelere satılabilir? soruyorum size.

    Nereye Gidiyoruz??

    Lütfen Ülkemize Sahip Çıkın, Çıkalım Lütfen :(


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul
    Yukarıda yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.Atatürk söyledigi sözlerle bile ne kadar farklı bir insan oldugunu kanıtlıyor.Özellestirme isine gelince ne var ne yok satıyolar borcları kapatıcaz diyorlar ama borcun falan kapandıgı yok.Bilmem kac milyon dolara satıyolar gidip abuk sabuk islere para harcıyolar,birilerinin cebini dolduruyorlar.Mesela en basitinden gittiler bogaza 5 milyon dolara led ısık taktılar görsel olsun diye.Güzel olur falan dedik iki ayı gecmedi simdide sökmeye basladılar.Bu verdigim örnek en basitindendi bunun gibi daha bi dünya sey var.Cumhuriyet kuruldugu yıllarda Atatürk devletçilik ilkesiyle yabancı kurulusları vs millilestirdi.Bunları satanlar simdi verilen emanete hiyanet edip tek tek satmaya basladılar.Bugun bize karsı bi savas cıksa neyin bize ait oldugu belli degil telefon araplarda,televizyon desen bi kac tane uydu attık da uzaya kimin denetiminde o da belli degil,yemeye bise istesen artık aycicegini bile dısardan alan bi ülke olduk,yiyecek et bile bulamayız niye bizim hayvanlar bilmem ne degilmis dısardan hayvan alıyoruz,Karadenizden bi dünya cay cıkıyor gidiyoruz en büyük rakip gürcistandan cay ithal ediyoruz ise bak.Türkiye bir zamanlar kendi kendine yetebilen bir kac ülkeden bi tanesiydi.Birileri geldi comak soktu düzenin icine ettiler,iyice dısa bagımlı bir ülke haline geldik,osmanlıdan beter olduk.

  3. #3
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    yaşasın ATATÜRKÇÜLÜKK
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)