Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

FIKRA (DELİ::::))))

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız hadi golf oynayalım demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum deyince ,çok kolay, sopa, top ve delik lazım demişler. İngiliz: Bende sopa var. Fransız: Bende de top var. Temel: Ben oynameyrum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bir çift evlendikleri günün gecesinde odalarına gitmişler.Gerdeğe gireceklermiş;ama hemen çocuk yapmak istemedikleri için kaput kullanmaya karar vermişler.Fakat akıllarına hiç kaputları olmadığı gelmiş.Karısı:"Endişelenme.Ben dönerken nöbetçi bir eczane gördüm." demiş kocasına.Adam koşa koşa çıkmış yola.Eczanenin nerede olduğunu bir türlü bulamamış.Bu sırada bir hırsız çiftin balkon kapısı açık olan evlerine girmiş.Kadını yatakta çırılçıplak görmüş.Kadın içtiği şampanyanın etkisiyle uçmuş;aklı başında değilmiş.Hırsız şeytana uyup kadının koynuna girmiş.Kadın da sarhoş haliyle hırsızı kocası zannetmiş ve sevişmeye başlamışlar.Adam en sonunda eczaneyi bulmuş.Eczane sahibine:"Prezervatif istiyorum." demiş.Kadın:"4 çeşidimiz var."demiş."En ucuzu on cent,beyaz renkli.Onbeş centlik olan var,sarı renkli.Yirmi centlik olanı siyah renk.En kalitelisi ise mor renk ve yirmibeş cent."Adam pantolonunna elini atmış ve cüzdanını aceleyle evde unuttuğunu farketmiş.Fakat Allah'tan cebinde 20 cent varmış.Adam cebindeki parasıyla ilk günden karısına alabileceği en kaliteli şeyi almaya karar vermiş ve 20 centi verip siyah prezervatifi almış.Koşa koşa dönmüş ve karısının yatkta uyuduğunu görmüş.Fakat uyku muyku dinlememiş;kadına sokulmuş.Kadın demin seviştiği kocasının performansına hayran kalmış.9 ay sonra çiftin simsiyah bir çocuğu olmuş.Günler günleri kovalamış ve çocuk büyümüş.Bir gün babasına şu soruyu sormuş:"Baba,siz ikiniz de sarışınsınız.Peki ben niye böyle siyah oldum?"Adam cevap vermiş:"Dua et ki beş centim daha yoktu.Yoksa mosmor olacaktın."

  3. #23
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Adamın biri dünyada sex yapmadığı canlı bırakmamıştı ve birgün tanrıya dua edip tanrım birdaha böyle şeyler yapmayacağım diye söz vermiş ve ardından hacca gitmiş ve hac,dan geldiğinde insanlarla görüşmemek için dağ başında kendine göre şirin bir ev yapmış ve birgün bahçede çalışırken bir kız gelmiş ve kız amca evimin yolunu kayıp ettim burada kala bilirmiyim demiş adam da tabi kızım kal demiş ve akşam olu vermiş adam la kız ayrı ayrı yatıyorlarmış ve kız gelip amca ben korkuyorum demiş ve adam da benimle yat demiş ve kız adamla yatarken adam kızın bacaklarını görmüş ve dayanamayıp kız başlamış sex yapmaya ve iş bitince kız kalkmış oynamaya başlamış adam sormuş niye oynuyorsun kızda ben şeytanım senin yeminini bozdurdum demiş ve adam da başlamış oynamaya bu sefer kız sormuş sen niye oynuyorsun adam da cevap vermiş bi yapmadığım şeytan kaldıydı demiş.

  4. #24
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bir rahibe gunah cikartmak icin rahibin yanina gidiyor : * Rahibe benim hayatimda bir erkek var ama f...şe cocugunun teki diyor. * Rahip soruyor neden ona f...şe cocugu diyorsun. * Rahibe, cunku o benim yanagimi oksayip beni opuyor. * Rahip rahibenin yanagini oksuyor ve opuyor sonra soruyo boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu ona f...şe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe : Ama o benim elbiselerimi cikartip vucudumu da oksayip opuyor. * Rahip rahibenin elbiselerini cikartiyor ve bir sure sevisiyorlar sonra rahip yeniden soruyor boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu da ona f...şe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe diyo ama o sonra bir guzel beceriyor beni. * Rahip bunun ustune rahibeyi beceriyo tabii ki ve soruyo boyle mi? * yeniden evet diyor rahibe. * Rahip;bu da ona f...şe cocugu demen icin yeterli sebep degil. * Rahibe bu sefer bağırıyor : Ama o aids li imis. * Rahip: "Vay f...şenin cocugu vayy."

  5. #25
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bir gun dunyanin en iyi ajani secilecekmis. Ajanin iyi olmasi icin dayanakli olmasi gerekiyor tabiki. Ilkte ingiliz ajani cagiriyorlar. Ona bir arkadasimiz kulagina 1 kelime soyleyecek sonra sana iskence yapilacak ama o kelimeyi soylememeye calisacaksin ama dayanamadigin an soylersin diyorlar ingilizde tamam diyor. Iclerinden biri adamin kulagina "elma" diyor sonra adama iskence yapmaya basliyorlar ingiliz ajan 1 saat dayaniyor ve en sonunda soyledi kelime elmaydi ben daha fazla dayanamayacagim diyor. Sira fransiz ajana geliyor ayni olayi onada anlatip acikliyorlar. Onada iskenceye basliyorlar. Fransiz ajanda 3 saat dayaniyor ve en sonunda "elma" dediniz dayanacak gucum kalmadi diyor. Sira bizim Temele geliyor. onunda kulagina elma diye soyluyorlar ve iskenceye basliyorlar.Aradan saatler geciyor bizimkinden cit yok.En sonunda iskenceyi yapan insanlar yoruluyor ve temeli 1 yere kapatip yarin iskenceye devam edeceklerini soyluyorlar. Aksam temelin kaldigi yerden 1 gurultu geliyor. Millet ne oluyor diye telasla gidiyor temele bakmaya; temel kafasini duvara vurup hatirla oniiii hatirla oniiii diyor!

  6. #26
    Metal_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Yakında Olucak :)
    Günün birinde taqvşanın teki dünyayı daha yakından tanımak için yuvasından çıkar ve ormanda gezintiye çıkar. Bu gezi sırasında daha önce hiç görmediği bir hayvan görür yanına gider ve sorar "merhaba kardeş ben tavşan sen kimsin?" der karşısındaki hayvan "ben kurtköpeğiyiyim" de tavşan şaşırır "nasıl yani der kurt musun köpek misin?" Kurtköpeği "babam kurt annem köpek" diye cevap verir. Tavşan şaşırmıştır tabii... Herneyse gezintiye devam eder kereta. Gene ilginç bir hayvanla karşılaşır. Onun da yanına gider ve gene aynı muhabbet geçer aralarında bu sefer ki katırdır anası eşşek babası at. Tavşan dünyanın garip olduğunu düşünür... Ama daha öğreneceği çok şey vardır çünkü birsonraki tanışacağı hayvan DEVEKUŞUdur...

  7. #27
    tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Motosikleti
    mondial 125 mt
    uuufff iiiyyyiiiidddiii yyyyaaaa

  8. #28
    affan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    mct 250

  9. #29
    affan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    mct 250
    Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkanın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sexte çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış,kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış,bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş, "Sandaletleri ters giydin lan!..."

  10. #30
    alikara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/Göztepe
    Motosikleti
    Honda CBF500 vardı bir zamanlar...
    İstanbul'da acemilik dönemini bitiren asker, kura çekim töreninde elini torbaya daldırmış, katlanmış bir kağıdı avucunun içine almış,
    "Tamam mı oğlum?.." diye sormuş komutanı,
    "Hayır Komutanım..!" diye cevap vermiş asker, "Ben Sarıyerliyim ve Sarıyer Orduevi'ni istiyorum.. İçime doğdu.. Bu kur'a İstanbul, ama Sarıyer değil.." demiş ve kağıdı açmadan torbaya geri atmış, karıştırmış, karıştırmış ve başka bir kağıt seçerek komutanına uzatmış,
    "Tamam mı oğlum?.." demiş komutanı, "Bu mudur?"
    "Evet Komutanım, budur.. Kesin hissettim bu Sarıyer Orduevi..!"
    Komutan kağıdın katlarını açmış, okuduktan sonra "Bravo evladım.." demiş, "Sarı'yı tutturmuşsun ama "Kamış'ı nereye sokacağını bilemiyorum..!"

    Askere gideceklere
    Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)

  11. #31
    affan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    mct 250

  12. #32
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2005
    Şehir
    burkinefoso
    Motosikleti
    var işte...
    Ø >
    > > > WILLOUGHBY YASASI
    > > >
    > > > Birine bir makinenin çalismadigini kanitlamaya çalisirsaniz, makine o
    > >anda
    > > > çalisacaktir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > ANDREW YOUNG YASASI
    > > >
    > > > Eger 100 isadami yasal olmayan bir is yapmaya karar verirlerse, o is
    > >yasal
    > > > olur.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > AXWELL'IN ÇIKARDIGI SONUÇ
    > > >
    > > > Eger havayi soluyabiliyor ama suyu içemiyorsaniz geri kalmis bir
    > > > ülkedesinizdir. Oysa, suyu içebiliyor ama havayi soluyamiyorsaniz
    > > > kalkinmis bir ülkedesinizdir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > LOFTA'NIN GÖZYASLARI
    > > >
    > > > Hiç kimse sizi kendinizi iyi hissettiginiz zaman terketmez.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > FANT YASASI
    > > >
    > > > Bir eliniz dolu iken diger elinizle kilitli bir kapiyi açmak zorunda
    > > > kaldiginizda, anahtar kesinlikle elinizin dolu oldugu taraftaki
    > > > cebinizdedir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > MONLY'NIN KURALI
    > > >
    > > > Mantik, yanlis sonuca özgüveninizi yitirmeden sistematik bir biçimde
    > > > ulasma yöntemidir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > GOODWIN'DEN HATIRLATMA
    > > >
    > > > Gözle görülen elestirilmeye mahkumdur.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > FULTON'UN YERÇEKIMI YASASI
    > > >
    > > > Düsen bir nesneyi sakin tutmaya çalismayin. Birakin düssün, daha az
    > >zarar
    > > > görecektir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > CAMPBELL YASASI
    > > >
    > > > Ne kadar az is yaparsaniz, isleriniz o kadar yolunda gider.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > KOVAC'IN YASASI
    > > >
    > > > Telefonda yanlis numara çevirdiginizde, asla mesgul çalmaz.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > ANONIM BIR YASA
    > > >
    > > > Beklenmedik bir yerden gelen para, beklenmedik bir harcamaya gider.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > MURPHY'NIN ONARIM KONUSUNDAKI YASASI
    > > >
    > > > Ufak bir arizayi gidermeye çalisirken, daha önemli bir arizaya neden
    > > > olursunuz.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > ÖNEMLI INSANLAR KURALI
    > > >
    > > > Büyük hayranlik ve saygi duydugunuz insanlarin derin düsüncelere
    > >daldigini
    > > > gördügünüzde, olasilikla ögle yemeginde ne yiyeceklerini
    > >düsünüyorlardir.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > YASENEK'IN GÖZLEMI
    > > >
    > > > Öpüsen insanlar birbirlerine o kadar yaklasirlar ki, birbirlerinin
    > > >
    > > > hatalarini göremezler.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > ARLEN YASASI
    > > >
    > > > Bir yerden ayrilirken, insanlarin size ne kadar iyi davrandiklarini
    > >görmek
    > > > çok ilginçtir.
    > > >
    >

  13. #33
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2005
    Şehir
    burkinefoso
    Motosikleti
    var işte...
    > >>>Coca Cola'nın pazarlama temsilcilerinden biri Ortadoğu'daki
    > >>>> görevinden büyük bir hayal kırılığıyla dönmüş. bir arkadaşı
    ona
    > >>>> sormuş: "Sence Araplar üzerinde niye başarılı
    olamadınız?"
    > >>>> "Beni Ortadogu'ya ilk gonderdiklerinde kendime çok
    güveniyordum,
    > >>>>bir tek sorun vardı, o da arapca bilmememdi.. o yüzden onlara
    > >>>>vermek istediğim mesajı yanyana 3 poster halinde düzenledim.. 1.
    > >>>>posterde kızgın bir çölde kumlarin üstünde sürünen, susuzluktan
    > >>>>kavrulmuş bir adam... ikinci posterde adam yerde bulduğu Coca
    > >>>>Cola'yı alıp içiyor.. üçüncü posterde ise adam diriliyor, ayağa
    > >>>>kalkıyor ve capcanlı oluveriyor.." "Eee bu harika bir reklam,
    > >>>>niye işe yaramadı?" "Arapların sağdan sola dogru okuduklarını
    > >>>>bilmiyordum ki?!"
    > >>>
    > >>

  14. #34
    doominsert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    hayabusa olacak....
    iğrençç....


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler