yemek alışkanlıkları ve piknikler
-
ben soğuk sandviçleri çok severim. salamlı, kaşarlı ton balıklı falan. pikniğe giderken falan güzel olur.eskiden dağcılık yapardık arkadaşlarla.bi kere dağın tepesinde sosis kızartıp yiyecektik, ateş yaktık , arı yuvasıymış orası bir anda 1000l erce arı tepemize çullandı.neyse bir süre sonra gittiler. "bi halt olmadı lan ,haydi gidelim" dedik yolumuza devam ettik.. evde duş alırken 5-6 yerimden sokulduğumu ama tırsıdan hiçbirini fark etmediğimi fark ettim.yani bi kızarmış sosis için niyazi oluyorduk. var mı içinizde midesine düşkün olan?
Reklamlar
-
May the Force be with McLaren Mercedes
-
ben de . ama yağ ömrü çok kısaltıyor az yemek lazım.
-
piknikte yapıyoz,mangalda ama senin gibi arı kovanının olduğu yerleri mekan olarak seçmiyoz..
-
onlar yabani arıydı.hiç fark etmedik yuvaları dibimizdeymiş.....
-
Valla bende yemeği severim ve hiç kilo almam.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Eti acımasızca yerim.Ayı'nın ölümü etten olsun deyip sabah kahvaltısında bile kavurna yuvarlarım.Nası olsa ölcez!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
eskiden yazın bile işkembe içer, üzerne dondurma yerdim. (mide pert tabi)
-
Maalesef ben de mideme düşkünüm. Benle birlikte sitedeki birkaç eskişehirli arkadaş da yeme - içme hevesi var.
Ramazan öncesine kadar ; mangal partileri , solo mangallar , köfte , sucuk , vs vs
Şimdi ramazanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum!
-
midye tava manyağıydım.ama kardeşimin yedek subay sınavı için tuzla piyade okulunun oralarda zaman öldürmek zorunda kaldığımda villalardan denize uzanan lağım borularının üzerine tünemiş yüzbinlerce kocaman midyeyi gorüncü ve o iğrenç kokuyu hissedince yemez oldum.
-
işkembe çorbasına bitiorum mide tavada süğer kokorec ise number one..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Profösyonel baklava yiyicisiyim
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
etobur canlıyım.ot yemem etsiz yemek yemem gerekirse çiğ et bile yerim.hele kokoreçe ölüyorum kokoreççiye girdiğimiz andaki koku beni baştan çıkarıyor.ve 2 dk içinde 1 yarım bitmiş oluyor.hele bide yanında turşu suyu(şööle bol acılı)
AMAN SABAHLAR OLMASIN.yazın 40 derece sıcaklıkta bile midemi umursamaz yerdim.acıktım ya gidip bişeyler yiyim bari
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
Ağzım sulandı valla! Bol etli bi çoban kavurma olucak şimdi... ÇEKİLİİİİİİN!!!!...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
bosver gecıcı bı kılo almıssınnn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler