Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

ATATÜRKÇÜYÜM diyen herkes baksın LÜTFEN!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    cem uzanı sevmem......babasıyla bi telefon konuşması gazetelerde yayınlanmıştı. cem uzan şöyle diyordu .yorumsuz yazıyorum.

    cem uzan:atatürk bu millete türk milleti çalışkandır dedi.niye biliyomusun, tembelsin çalış ulan çalış diyemedi onun için türk milleti çalışkandır dedi!

    kemal uzan:ahah hah hah hah doğru!

    cem uzan:türk milleti zekidir dedi, safsın ulan sen herkes seni tokatlıyor aç gözünü uyanık ol diyemedi ..o yüzden türk milleti zekidir dedi!

    kemal uzan:!evet evet.. hah hah hah hah


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    geçenlerde osmanlı hanedanı TRT belgeseli galası için türkiyeye davet edildi.(eskiden devlet bunları sınırlardan içeri sokmuyordu).gazetede gördük. tipler isveç norveç monako prensleri gibi.adamların çoğu türkçe bile bilmiyor,türkten başka herşeye benziyolar.türkiyedeki bazı kesimelrin padişahlık özlemi doğrultusunda halkta zemin yaratma çabası ile getirildikelrini düşünüyorum.ilerde komple dolma bahçe sarayına yerleştirilirlerse hiç şaşırmam.herneyse bunların en yaşlısı olan osman osmanoğlu "sürgün gerekliydi, olmasaydı türkiye arabistan olurdu" demiş.adamlar dışarda yaşıyolar görüyorlar biliyorlar tabi türkiyenin bir arap ülkesi olarak görüldüğünü valla o aileye gıcık oluyorum ama aferin olgun bir adammış takdir ettim..


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler