bir arkadaş yazmıştı işçi açlık sefalet içinde ama bağlı olduğu sendika başkanı makam aracı ile dolaşıyor ,esnaf odalarının birinde geçen kapısında 3 tane makam aracı görmüştüm aynı siyaset meselesi gibi, açsın ama o makam aracına gerek olamadığı halde binen insanı destekliyorsun ,olayın özü bir kere yanlış
sendikalara karşıyım ,sendika yerine işçilere bireysel haklar daha çok verilir ki zaten yeterince var, sıkıntı mahkemelerin uzun sürmesi, neden karşıyım 28 şubat döneminde aldığı zamları tebrik etmesi gerekirken, mevcut hükümeti laiklik karşıtı demokrasi düşmanı gibi görüp yada talimat alıp gösteriler yaparak toplumu germeleri, sıkıysa şimdi yapsın o sözde demokrasi sevenler,,,
kısaca sendikalarda emir almayacak, tasarruflu bir şekilde görevini yapacaksa eyv ama ben böyle bir sendika görmedim, her zaman hükümetlerden yana olmuşlardır, hem patron hem işçilik yapmış birisi olarak da diyeceğim, çalışanlara daha fazla haklar tanınır ve kanunlar ile zamlar iş şartları belirlenir ,sendikalara gerek kalmaz
asgari ücret 10 bin tl olsa ne olacak ? gene zamlar gelecek ,mesele vatandaşın alım gücünü yükseltmek, buda üretimden, dışa bağımlılığın azaltılmasından, borçlanmamaktan geçer