Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
güzel tespitler ama bahsedilen konu bu değil. idam cezası bu şekilde kadın cinayetleri için gelsin. çocuk tacizcileri ve karısını ya da eski karısını öldürenler için gelsin ve hayvanlara işkence yapanlar için gelsin.

çok kolay bir şekilde tespit edilebilen insanlık suçları için idam gelsin. halkın önünde asıp kesmeye gerek yok, suçlu sadece ölsün yeterli.

................. tahminimce yaşlı başlı aklı selim birine benziyorsunuz, demek istediğim iyi anlaşılıyordur; suç oranı düşük olupta idam cezası olmayan ülkelerden bahsetmişsiniz ama o millet medeni insanlardan oluşuyor yani söz konusu bizim ki gibi ve benzer şekilde cehalet abidesi insanlar topluluğundan ibaret değil.

yani bizim ki gibi milletlere mecbur idam cezası gelecek ve bu suç oranını düşürür düşürmez orası ayrı konu, biz adaletin tecelli etmesine bakıyoruz. suç işleyen cezasını aldı mı aldı, mesele bu.

sizin düşünceniz halkımızın level atlaması için çalışmalar yapmamızla ilgili sanıyorum ama bu ne kadar zaman alır ya da bunu başarabilecek miyiz birde bu var dimi?

şimdilik idam gelmeli bu suçlar için sadece.
Onun yerine millet eğitimli bir millet haline getirilmeye çalışılsa?
Milletin kendi gibi düşünmeyene terörist dediği ortamda idam cezası en tehlikeli şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Şerif Bey, mesajı göndermeden önce yazdığınızı tekrar okuyup kontrol ediyor musunuz? Sanki bir şeyi yazarken, aklınıza başka bir fikir gelip oraya geçiyormuşsunuz gibi. Yazıyor değil de heyecanla konuşuyormuşsunuz gibi.