Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sigorta Tarafından Yapılmayan Sallanan Araba..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı ftkrblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun,hocam ben bu işlerin çakalı oldum,sana kısaca söyleyeyim pahada ağır ve sigorta şirketinin elinde olmayan parçayı şirket götürdüğünüz servise paslıyor,örneğin size tampon ve far lazım sigortanın da elinde tampon var far yok;hemen far fiyatını araştırır ve eğer temin edemiyor ya da piyasada yan sanayisi yok ve orjinal temin etmek durumunda kalırsa direk servise ben tamponu gönderdim fara bakıyorum diyor,üzerinde biraz zaman geçip servis şirketi aradığında ya da siz aradığınızda farı servisin temin edeceğini faturaya yansıtacağını söylüyor,akabinde servis cebinden peşin para verip ya da kredi kartından çektirip far almak istemediği için o da sallamaya başlıyor,ben tam 1 buçuk ay far bekledim ve servis tanıdığım direk yüzüme söyledi arkadaş ben 2600 lira verip far alabilecek durumda değilim,sigorta şirketi de far işini bana bıraktı ben şimdi 2600 liraya far alıp 1 ay sigortadan para bekleyemem o yüzden far ücretini sen ver bana para gelinc ben sana ödeyeyim ya da bir süre bekleyeceksin dedi,ben de 1buçuk ay bekledim akabinde zaten araç 1 hafta serviste yattı,durum maalesef bu.
    Heee o zaman böyle oldu çünkü bana servisin bulması gerektiğini söyledi diğer parçaların , bende servisi arayıp mahkeme işini söyleyince bu servis hemen alel acele artık döndü expere bu eleman bizi mahkemeye verecek dedi , huyumuda bilirler , hemen geri dönüş yapıldı..Ama ben bu experi şikayet edeceğim sigorta şirketini arayıp..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kasko varsa bütün hasarı yaptır kasko bozulmadan karşı taraftan söke söke alır kasko bozulmaz boşuna stres yapmışsın
    benim motorda kasko var bu gün bi kaza yapsam karşı taraf suçlu olsun olmasın ararım allianz sigortayı tamirse tamir pert se pert hemen işi çözün derim sonuçta kasko var huzur var

  3. #23
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Arkadaşlar bugün kalkar kalkmaz arabanın peşine düştüm arabayı bıraktığım yeri aradım parçalardan haber varmı diye , parça temin edecek yeri aramış dönecek sana dedi tabi dönülmedi , ben aradım parça temin edecek yeri hala farı orada tamponu şurada zırvalıyordu çarşambaya gün verdi , tekrar ustayı aradım çıkma parça muhabbeti edince bana giden geldi , kaskoyu aradım 14 gün araç kiralama hakkımın olduğunu söyledi , karşı tarafın sigortasını aradım dosyayı kapatmak istediğimi durumu anlattım infoya mail atın , bana tekrar dönün dedi, maili attım şikayetimi bildirdim tekrar aradım..Ustayı aradım yarın arabayı gelip alacağım başka yere götüreceğimi söyledim oda " tamam gel al sana karşı mahçubum.." dedi , yalnız şimdi bu eleman yarın benden para isterse (masraf yapmış anlatmasına göre) para vermeme taraftarıyım 1 ay sallandım iş kaybım oldu bir dünya , ne yapayım bi aydınlatın size zahmet..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  4. #24
    zekvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Ninja 300
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ne yapayım şimdi kaskomda var aslında bozdurmak istemedim kaskoyu arasam kaç zamanda halolur bu iş..Yeterince işlerim aksadı..Kaskodan hallettirip dava mı açayım bu elemanlara sonuçta bu benim hakkım..
    Ah be kardeşim ya kaskodan dosyayı açtırıp işine baksaydın ya. Zaten rücu edilecekti kasko da bozulmayacaktı. Tramer sonucu belli değil mi bunun %100 karşı taraf suçlu sonuçta. Şimdi yanlış anlamazsan sana güzel bir tavsiye vermek istiyorum.

    Hemen bir dilekçe yaz, ...... Sigorta A.Ş Hasar Müdürlüğüne, diye başla
    ..... plakalı aracımın ... tarihinde yaptığı kazadan dolayı şirketinizde ...... dosya numarası ile işleme alınmıştı. İşlemlerimin daha hızlı yürümesi açısından kasko poliçemden işlem yaptıracağım. Bu sebepten dosyanın talepsiz kapatılmasını rica ederim. Kasko poliçemden açılan dosyada şirketinize rücu edilecektir.

    Bunu ekspere ya da sigorta şirketine ilet sonra dön kendi kaskondan dosyanı açtır, zaten seni arayıp yalvar yakar parçaları yolluyoruz açtırma kaskodan diyeceklerdir. Ama sen kaskodan aç aracın da düzgün yapılsın.
    maktama bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)