denden - M.Deniz OKTAR Koç üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (dondurmuş)
Işık Üniversitesi İşletme Lisans, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans, yeni mezun.. Selamlar herkese..
Kardeş böyle hakaret içeren seviyesi düşük yazılar bu foruma yakışmıyor.Bizim burada toplanma amacımız ortak paydası motosiklet olan ve başka ortak noktaları olan insanların buluşması.Yani ortak noktası öğrenci olan ve motosikleti seven insanlar olarak bir grup kurmanın ne sakıncası var, olurki sen bizden farklı düşünüyorsun bunu böyle birilerine aşağılayıcı sözler söyleyerek anlatma, hem sitede kimse birşey aksi birşey yzmamışken dediklerinin haklı olduğunuda körü körüne savunma, belki bizden büyük olabilirsin ama önemli olan insan olmak.
Arkadaşlar Mad Bike olayını ben kapattım sizde kapatın. Kişiliğim gereği forum aracılığıyla harflerle tartışmak bana göre bişey değil. Ayrıca bu tip arkadaşlara cevap yazdıkça bunlar daha çok prim yaparlar. Diğer forumlarda bunun örneği var.Bu topiğinde aynı manzara ile karşılaşmasını istemem. Yine de Mad Bike beni yanlış anladıysa kusra bakmasın. Umarım tüm yazdıkları kişinin yanlış anlamasından kaynaklanmıştır. Bu topiğe kimseyi zorla çağırmıyoruz, hoşlanmayan girmez.
Buluşma olayını gerçekleştirmek isteyen arkadaşların sayısı arttı. Sizlerden tarih için görüş bekliyorum. [İSTANBUL]
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
arkadaşlar ben staj yaptığım için pek fazla bakamıyorum topiğe.
ama bir buluşma olursa mutlaka geleceğim.
bence bu CUMA veya önümüzdeki PAZARTESİ gibi buluşmayı yapabiliriz.
ne dersiniz?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Arkadaşlar nihayetinde [İstanbul] grubu olarak LesPaul önderliğinde toplanıyoruz. Üniv.li olsun olmasın herkes buluşmaya davetlidir. Listede adı kayıtlı İstanbullu arkadaşları mutlaka bekliyoruz. Görüşmek üzere...
slm ben kamil sakarya üniversitesi işletme 4,5
Üniversiteli motorcu listesindeki [İSTANBUL] arkadaşlar, duymayanlar için bi daha yazayım, salı akşamı dolmabahçede nihayet toplanıyoruz. ilgili topik http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20958 gelenler adını yazdırsın.
Ben Bu Listeye Seneye Katilicam Inşallah.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Uludağ Üni / Elektronik Y.O
Anadolu Üni / İktisat
ve
Mcse
hoşgeldin arkadaşım.
bu topik baya arkalarda kalmıştı, bulduğun iy olmuş
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Khutuck - Boğaziçi işletme 3
bari benide yazın
Afyon Kocatepe Üniversites Bolvadin Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği
Cenk KESKİN
eskişehir anadolu üni açıköğretim fakültesi işletme 1. sınıf
Hayat Dolu üniversitesi yaşam bilimi mezun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi benimde ömrüm okumakla geçti o okulada aynı anda gidiyordum herzaman yazsakmı onuda
eee üniversiteli istanbullu motorcular okullar girmedimi tatile bugün son gün bizim okulun finaller bitiyor sonunda bir organizasyon ayarlasak mı ne
Konu açılalı bayağı oldu ama icraat yok
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezun
İstanbul Ticaret Üniversitesi - Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans (Yeni Başladık:()
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
anadolu üni -bankacılık ve sigortacılık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)