Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kısa boylu olmak çok zor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı ülgenhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum çok güzel yazmışsın yazmasına da, önceki mesajında "tipini begenmediklerime ve şişmanlara saygı duymam" demisin?

    Bu yaptığın açıkça zorbalıktır ve mevcut sistemde bir karşılığı yoktur. Yanlıştır, ama yanlışı düzeltecek bir mekanizma yoktur. Ne hukuk ne toplumsal düzen zorbalığa karşı değildir.

    Lakin bu yollardan hepi iz bir şekilde geçtik, guni geldiğinde bu yaptıkların ağzımda kötü bir tat bırakacak.

    Zamam geriye işlemez, geri dönüp tekmeleri yumrukları geri alamazsın, ileriki yaşamına çok pişmanlık biriktirmemeni öneririm.
    tipini beğenmediğim der iken yanlış söyledim, bana karşı tavırları düzgün olmayan demek istedim ama burada sokak ağızıyla kim anlayacaktı zaten doğru.

    şişman olup genelde zayıf yapılı insanlara vitaminsiz diyenler oluyor o yüzden normalde insanlara tebessüm ederken onlara karşı önce temkinli oluyorum gerçi insandan insana fark ediyor.

    terbiyeli adablı insan kendini belli ediyor zaten. yere tükürenlere kızarım mesela, ilk karşılaşmada selam vermeyenlerede kızarım(merhaba falan filan herhangi bir selamlaşma kelimesi farketmez)

    uzaktan bağırarak konuşanları da pek hazetmem, uzaktan seslendin adam seni duydu ve bekledi ee tamam git yanınana konuş yada onu çağır ne o öyle uzaktan o bağırıyor sonra diğeri bağırıyor yani millet bunları dinlemek zorunda mı? yerli yersiz bağıranlarıda sevmem çünkü bir yerde birine bir şey oluyor sanıyorsun ve bir bakıyorsun delinin biri çıkıyor sadece.

    tipinin beğenmemek der iken ben daha önce bazen iş elbiseleriyle dolaştığımı söyledim yani dış görünüm ile karşıdakinin karakterini net bilemeyiz.

    mecaz anlamda kullanayım der iken yanlış ifadeye sebep oldum ama şaka gibisiniz gerçekten, bir insanın tipini beğenmediğim için ona kötü davranır mıyım? böyle bir saçmalık var mı? hal ve tutumunu kastettim ben tip der iken.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Devede de boy var...
    Takma kafana...

  3. #23
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birilerini korkutmaktan zevk aldığımı düşünmüşsün? benden güçlü de olsa güçsüz de olsa birini dövmek marifet mi? neden hep yaş söz konusu oluyor? 24 yaşındayım ve hayatı yıllarca yaşamaktan ise iyi tecrübe ederek yaşamayı tercih ederim.

    çoluk çocuk muamelesi yapmanızı anlıyorum çünkü ortalık bırakın gençleri daha yaşını başını almış cahil insanlarla dolu.

    inanın ben öyle insanlarla kolay kolay tartışmaya ve kavgaya girmem fakat uzun süre beraber olacağınız iş arkadaşları vardır ve bunlar size sürekli zarar veren tipler ise bazı şeylere mecbur kalıyorsunuz umarım beni anlamışsınızdır.

    .......bu sabah işe gidiyorum, e-5 kenarında emniyet şeridinde 60 km hız ile ilerliyorum. beyaz bir peugeot 206 sağ şeritten yani yanımdan beni solladı ve yaklaşık 5 metre fark attı ve sola sinyal verdi. 50 metre falan ileride de durak var ve tam durağa yaklaşırken pejo 206 önüme kırdı ve bende onunla beraber durağa girdim ama az kalsın arabanın altına giriyordum yandan. motoru iyice sağa yatırdım ve zar zor toparladım.

    bu arada kornadan da çekmiyorum elimi fakat adam duymuyor bile, sonradan adam farketti ve durakta durdular. bende 2 metre önündeyim arabanın ve duracak gibi oldum kafayı çevirdim ve baktım bunlara hiç tepki ve hareket yok ve bende "artık olan oldu ve onlarada ders oldu, tartışmanın hiç bir anlamı yok" dedim kendi kendime ve hızlanarak yoluma devam ettim.

    .........uzatmayayım, akşam iş dönüşü benzer bir durum yaşadım fakat bu sefer kamyondu önümdeki ve inanın korkudan ağzımın tadı değişti. tamamen şans olacakki sağ tarafta lastikçi dükkanı vardı ve hızımı kesmek yetmeyince lastikçi dükkanının arazisine daldım yani yoldan koptum. biraz ileride yada geride yaşasaydım bunu şu anda su e-5 kenarındaki su giderinde taklaya gelmiştim çünkü kamyon aniden manevra yaptı ve ne sinyal nede dörtlü yakıyordu. olaydan sonra yola çıktım ve yine devam ettim hiç tartışmadım adam ile.

    tartışacağım da ne geçecek elime? ama çıkıpta adam benim sabrımız zorlar ise tekmeyi yer.
    kardeşim beni yanlış anlamışsın. gerçi ben de seni yanlış anlamış olabilirim. dediklerinde haklısın sonuna kadar. bazen gerekli oluyor tabi...

  4. #24
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2003
    Şehir
    MUGLA
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Aklıma gelmişken, kadın milleti ne derse desin, eninde sonunda zayıf yerinden seni vurur, hayatını kaydırır.Önce boy sorun değil der, bakar sen kompleks yapmışsın ha bire laf geçirir.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)