Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

13 eylül 2016 motorumun dağ başında bozulması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Ağustos 2016
    öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. bugün bursada biraz hava alayım dedim. bindim düldüle. planım ericeğe gitmekti. bursaya 37 km. dağ başında arka varyatörüm yandı. vatana millete hayırlı olsun.yaktım bi sigara düşünüyorum. oğlum şimdi nasıl geri dönücen. allah sana akıl fikir versin. motor zaten bozuk niye dağ başına çıkıyon ki. kendime veriyorum veriştiriyorum.neyse koydum motoru kenara gerisi geri yürü babam yürü. otostop yapmam ama kardeşim 20 dakikada bir özel araba geçiyo onlarda durmuyo. en sonunda yürümeye karra verdim hiç olmazsa gürsuya sağ salim geleyim. her taraf köpek dolu.tam ümidimi kesmiştim arkadan motor sesi geliyo ama oralı olmuyorum. yürüyeceğim. inadım inat değil mi. yanı başımda motorcu bi arkadaş durdu. kaskını çıkardı. hayırdır abi dedi. dedim benim motorum bozuldu yürüyorum yerleşim yerine kadar. atla dedi sağolsun atladım.indirdi bi yerde. burdan minibüs geçer dedi. kendisi samanlıya gidiyormuş. 10 lira benzin parası verecektim. yok dedi çok ayıp edersin. tsk ederim dedim. dikkali git. ayrıldık. neyse bindim minibüse bursaya geldim.ne varsa motorcuda var be.beni araçlarına almayanlarıda şiddetle kınıyorum. teşekkürler güzel kardeşim. beni araçlarına almayanlarıda şiddetle kınıyorum.herkese iyi yolculuklar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2015
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Geçmiş olsun ,motorunuz scooter sanırım bu parça çok sık arıza çıkaran bir parçamıdır

  3. #3

    Üyelik
    28 Ağustos 2016
    Alıntı balluf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun ,motorunuz scooter sanırım bu parça çok sık arıza çıkaran bir parçamıdır
    valla ben bilmem eşim bilir diyecemde abi. bi bilgim yok yani. honda var altında kıymetini bil derim. honda yamaha canmış yaaa.

  4. #4

    Üyelik
    28 Ağustos 2015
    Yine mi ofsayt bu da mı gol değil... Ericeğe gittiğime de pişman olmuştum o kadar yolu çektiğine değmiyor.
    ofsaytosman bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    11 Eylül 2016
    Şehir
    İzmir
    2 ay once biz de yolda kaldik, araba su kaynatmisti sagolsun bir motosikletli abi durdu ne oldugunu sordu, durum boyle dedik 5 ltlik su temin etmisti koyden bize. Allah razi olsun kendisinden


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)