Alıntı sezerh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bence sizdede hata var. Bu kadar temiz çalismayan saticilarimiz oldugunu biliyosunuz. 4 sene once aldigimiz arabayi tanidiktan olmasina ve fiyatinin 5.5 milyar olmasina ragmen expertize sokmustus. Adam demisti arkadan kazali diye ama biz yine sokmak istedik. Yani babam motor ustasi olmasaydi motpr ustasinada goturcektik.


Bu arada pert kaydi/ agir hasar durumuna gelelim. Her ciddi kazada araba pert kaydina alinmaz. Yapilabilecek durumdakiler agir hasar olur.
*ayrica kaza yapildiktan sonra sigortalar karistirilmadiysa yada bi bariyere felan carptiginizda sigortaya yada hasar kaydina islenmez. Yani sadece o mesaji gondermeklede olmaz !!.

Bu arada mahkemeden bisey cikcagini pek sanmam. Gecmis olsun..
hocam ben bir hata yaptım kabul ediyorum ancak sizde şu anda insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. perte çıkan tü maraçlarda pert yazmaz ağır hasarlı yazar. ağır hasarlı yazan yaptırılan değil perte çıkıp ihale ile satılan araçlardır. (istisnasız hepsi) amacım zaten ben yandım başkası yanamsın insanlar bu tür başlıklardan neyin ne oldugunu bilsin ki böyle satıcıların tuzağına düşmeyelim.
bu arada mahkemeden neden bişey çıkmayacağını düşünüyorsunuz acaba ? sigortacım kesin alırsın diyor avukatımda alırız diyor ama benim içimde nedense bir kuşku var

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:04 ----------

bu arada diğer ilanının resmini kaydettim çıktısını aldım mahkemede delil olur mu bilmiyorum ama yinede başvurmakta fayda var