Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kurumsal Bulut Yedekleme

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003



    Sandık Bulut Yedekleme (Cloud Backup) Çözümleri

    Sandık Bulut Yedekleme sistemi, Önemli verilerin en az bir kopyasını herhangi bir felakete karşı firma dışında yedeklemek için kullanılır.

    Yedekleme

    Sandık Bulut Yedekleme Sistemi, yeni nesil yedekleme çözümü sunar. Gelişmiş yazılım alt yapısı ile bir çok avantajı bir arada bulunduran “sandık” yedekleme (backup) uygulaması bulut yedekleme (cloud-backup) alanında rakiplerinden oldukça üstün bir marka deneyimine sahiptir. Veri Tabanı Yedekleme (MSSql-Oracle) ve Mesajlaşma Sistemleri Yedekleme (MS Exchange) gibi seçeneklerle de tüm verileriniz güvenle saklanır. lisans ve donanım maliyetlerini unutabilirsiniz. DeltaPro teknolojisiyle tam yedeğinizi aldıktan sonra ki aşamada değişen verinin yedeği (incremental) alınır ve kullanım maliyetleri düşer.

    Veri Güvenliği

    Sandık Bulut Yedekleme Sisteminin veri aktarımı AES-256 Bit şifreleme ile güvenli (encrypted) şekilde yapılır. Uzmanlık gerektirmez , personel ve destek maliyetini ortadan kaldırır. Kullanımı kolay ve işlevsel ara yüze sahiptir. SSAE-16, FIPS 140-2 ve HIPAA sertiffikasyonları ile yasal uyumluluklarınızı karşılar. Ayrıca alına yedeğe size özel şifre uygulanır. Verileriniz öylesine güvendedir ki, şifrenizi unuttuğunuz taktirde biz bile erişemeyiz

    Geri Yükleme

    Ölçeklenebilir kaynak planı ile ihtiyacınıza yönelik yedekleme alanı tanımlayabilirsiniz. Verilerinizin yedeklendiği merkeze erişirken , dosya yükleme (upload) – indirme (download) limiti yoktur. Alınan yedeğin bir kopyasını farklı lokasyonlarımız da tutabilirsiniz. Hızlı yedekten dönme (recover) işlemleriniz için şirket merkezinizde cache (önbellek) kullanabilirsiniz. Fiziksel veya sanal sunucu farklılığı gözetmeden, P2V ve V2P yedekten yükleme yapabilirsiniz.

    Çoklu Platform

    Sandık Bulut Yedekleme Sistemi, En Güçlü Bilişim ve Internet Hizmetlerinin veri yedekleme çözümü sunan bulut platformudur. Hizmet desteği, maliyet oranları, fiyat & performans değerlemesiyle sektörde öne çıkan güçlü bir deneyimdir. Güvenli veri yedekleme garantisi ve daha fazlasını içerir. Dosyalarınız Windows server veya Linux server farketmeksizin, platform bağımsız olarak yedeklenir. Yedekli altyapı sayesinde 7/24 verilerinize kesintisiz erişim sağlayabilirsiniz.

    Bulut Yedekleme - www.sandik.com.tr


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hergün DAT lara yedeklediğimiz 20GB kritik veri var. Malesef kullandığımız fiber bağlantının upload hızı sadece 5Mb/sec. Yedekleme için yeterli değil malesef. Bu sistemi kullanmak için ayda en az 2000 tl vereceğiniz bir lease line kullanmanız gerekiyor. Küçük firma için büyük para. Biz yine DAT'a devam mecburen.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)