Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sabri 6 kişiye can (gençler dıkkat edelim)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ağustos 2009
    Şehir
    BOZKIR/KONYA
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X


    Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi'nde motosiklet kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 13 yaşındaki Sabri Can Şener’in bağışlanan organları 6 kişiye hayat verecek. Acılı baba, iki hafta önce 'Meleğin Kanatları' diye bir belgesel izlerken oğlunun 'Bana bir şey olursa organlarımı bağışlayın'' dediğini anlattı.
    Vali Ekrem Özsoy Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Sabri Can Şener, Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında plakasız motosikletiyle Mimar Sinan Sokak’tan Zeki Şimşek Caddesi’ne çıkarken kavşakta Ahmet İsoç yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kask takmadığı belirlenen Şener, kazada ağır yaralandı. Bayramiç Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Çanakkale Devlet Hastanesi’nde Şener’in dün akşam beyin ölümü gerçekleşti. Doktorların durumu bildirdiği Erhan- Aygül Şener çifti, çocuklarının organlarını bağışlamayı kabul etti.

    KALBİ 13 YAŞINDAKİ KIZA

    Çanakkale Organ Nakli Koordinatörü Dr. Azem Ülkü, İzmir ve Bursa organ nakli koordinatörleriyle temasa geçti. Bu sabah İzmir ve Bursa’dan Çanakkale’ye gelen sağlıkekipleri, ameliyatla Şener’in kalp, karaciğer, korneaları ve böbrekleri alındı.

    Çanakkale İl Organ Nakli Koordinatörü Dr. Azem Ülkü, Sabri Can Şener’in kalbinin İzmir Ege Üniversitesi’ndeki 13 yaşındaki bir kız çocuğuna, karaciğeri ve bir böbreğinin Bursa Acıbadem Hastanesi’ndeki iki ayrı hastaya, diğer böbreğin ve korneaların da Bursa Uludağ Üniversitesi’nde üç ayrı hastaya nakledileceğini söyledi.

    BELGESEL İZLERKEN 'ORGANLARIMI BAĞIŞLAYIN' DEMİŞ

    İnşaat işçisi Erhan Şener, iki hafta önce TRT Belgesel kanalında yayınlanan, yaşamak için tek umutları organ nakli olan kalp, karaciğer ve böbrek hastalarının gerçek yaşamlarından kesitler sunan 'Meleğin Kanadında' adlı belgeseli izlerken oğlunun "Bana bir şey olursa benim organlarımı bağışlayın" dediğini anlattı. Bunun üzerine, "Hep beraber bağışlarız oğlum" dediğini belirten Şener şöyle devam etti:
    "Sonrasında da bu kaza başımızı geldi. Organlarını bağışlayarak onun bu isteğini yerine getirmiş olduk. Oğlum yaşayamadı ama organları başkasında yaşasın istedik. Milletimizden organ bağışı konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz. Organ bağışının dinen de bir sakıncası yok."

    ''GERÇEK MELEK OLDU''

    Baba Şener’in bu sözleri üzerine Çanakkale İl Organ Nakli Koordinatörü Dr. Ülkü, "Sabri Can başkalarına can vermek üzere gerçek bir melek oldu" diye konuştu.

    Alınan organlar, uygun hastalara nakledilmek üzere İzmir ve Bursa’ya gönderilirken, Şener’in cenazesinin bugün ikindi namazının arından Bayramiç’te toprağa verileceği belirtildi.


    http://www.motorcununsesi.com/2013/0...-can-oldu.html
    kaynak.:
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Ekim 2012
    Şehir
    EsEs
    Motosikleti
    Hornet 650
    Allah rahmet eylesin. :(


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler